Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

nie mam na koncie kasy w Orange   VOD   Emotikon: Szczęśliwy

bluesmanniak
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Oscary to jest jak Super Bowl - jednych kręci, drudzy ziewają Emotikon: Mrugający

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

Ja jestem z tych co ziewają i idę spać. Do jutra Emotikon: Mrugający

ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

Dziś z nietypowych świąt mamy:

Dzień Gumy Balonowej - nie orzepadam za takim świętem.

Dzień Najwyższej Izby Kontroli (NIK) - tam gdzie obraca się dużymi pieniędzmi, potrzebny jest potężny sędzia. I za takiego należy uznać Najwyższą Izbę Kontroli. To instytucja, która sprawdza mechanizmy wydawania pieniędzy przez firmy, samorządy, instytucje publiczne w naszym kraju.

Źródło: kalbi.pl

spiro
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@bluesmanniaknapisał(-a)

Oscary to jest jak Super Bowl - jednych kręci, drudzy ziewają Emotikon: Mrugający

Ale super bowl to ty szanuj Emotikon: Mrugający

Wojciech
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Startuje kolejna edycja Orange FAB. Start-upy będą pracować nad rozwiązaniami dla 5G - jak ktoś ma start-up technologiczny, czy znacie znajomego który coś takiego prowadzi to warto przekazać.

ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

@Wojciech może lepiej ten temat umieścić na stronie głównej z pineską niż w Pogaduchach. To jest ciekawa i ważna sprawa. Po co go tu umieszczać jak z kilka stron nie będzie nawet nikt się już nie cofnie do tego postu.

ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

Nic nie stoi na przeszkodzie, aby na NO zamieścić. Czasami ktoś przypadkowo spojrzy i temat ruszy. Czasem jedna osoba więcej zdziała ze swoim pomysłem niż setka głów z burzy mózgów Emotikon: Mrugający

ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

Dziś w stacjach radiowych często słychać utwory Budki Suflera. Jeden z fajniejszych zespołów polskiej sceny muzycznej i mój ulubiony.

Z racji dzisiejszej informacji podanej w stacjach radiowych o Romualdzie Lipko, link o tym ciekawym człowieku:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Romuald_Lipko

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera wideo