Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

@Citi2017, ja jutro jeszcze się też będę byczył, do pracy we wtorek Emotikon: Szczęśliwy

Zyc nie umieracEmotikon: Bardzo szczęśliwy

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

@Citi2017, ja jutro jeszcze się też będę byczył, do pracy we wtorek Emotikon: Szczęśliwy

To u Ciebie będzie nie lubię wtorku, pozostali nie lubią poniedziałku Emotikon: Mrugający

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

Cześć wszystkim w niedzielę Emotikon: Szczęśliwy

Piękną mamy wiosnę tej zimy Zaskoczony mężczyzna Jak myślicie, zima wróci??? Emotikon: Bardzo szczęśliwy

O o witaj @Mariusz 

Wiosna tej zimy  wstrętna u mnie Emotikon: Smutny jak nie leje to wieje - typowo grypowo Emotikon: Smutny ale cieszę się, że Cię widzę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Mariusznapisał(-a)

To u Ciebie będzie nie lubię wtorku, pozostali nie lubią poniedziałku Emotikon: Mrugający

Mnie wszystko jedno bo pracuje na okragloEmotikon: Szczęśliwy

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  złotko super ze jesteś tak rzadko jesteś a tęskno  Emotikon: Szczęśliwy

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

@wscieklaewka  złotko super ze jesteś tak rzadko jesteś a tęskno  Emotikon: Szczęśliwy

E tam zaraz rzadko - często jestem @Citi2017  Serce

Mariusz
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86, a no, powodu do narzekania nie ma Emotikon: Bardzo szczęśliwy

@ketrasaArtur, eee... tak źle to nie będzie Emotikon: Szczęśliwy

@wscieklaewka, miło, również fajnie Cię widzieć Emotikon: Mrugający

Citi2017

Pogaduchy 2.0

@Mariusz  co byśmy zrobili bez naszej koleżanki złotej @wscieklaewka  eh Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

Cześć wszystkim w niedzielę Emotikon: Szczęśliwy

Piękną mamy wiosnę tej zimy Zaskoczony mężczyzna Jak myślicie, zima wróci??? Emotikon: Bardzo szczęśliwy

@Mariusz , świstak "dał ciała", a chyba przysłowie: jak na gromnicznej ciecze, to zima się powlecze, też robi psikusy. Mnie już nic nie dziwi, ale ja się tymi zmianami klimatycznymi interesuję. Ciekawe, czy @byczyn_86  by mnie kilofem nie zdzielił, bo górnicy są "zakładnikami kowala i kowadła". Po nas choćby potop!

Citi2017

Pogaduchy 2.0

@Anonim  cześć