Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Cześć @Citi2017  Emotikon: Bardzo szczęśliwy Nie miałeś pełno w galotach po skoku? Emotikon: Mrugający Byłem mniej strachliwy jako nastolatek, gdy z kumplami wydrapaliśmy się na kilkudziesięciometrowy maszt, by podziwiać panoramę miasta wieczorową porą Emotikon: Bardzo szczęśliwy W czasie nauki zawodu było to normą...wymiana spalonego oświetlenia.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6591
  • 16706
  • 89

Pogaduchy 2.0

@Anonim  byłem smarkacz jak skakałem odważny ale pierwszy raz tak ale skakałem tylko dwa razy potem zbiegiem lat bać się zacząłem bardzo nie wiem czemu .Bronek zobacz jaki super laptop https://www.youtube.com/watch?v=H6yc7SMwt7U

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 , nie lubię sobie "ostrzyć zębów" na zapas. Jak będzie moje "pięć minut", to wtedy delikatnie zaszaleję. Strachu i pieniędzy nigdy nie miałem. Od ZUS-u emeryci mają jeszcze dodatkową "motywację", by nie bali się przechodzić na czerwonym świetle na przejściach dla pieszych Emotikon: Mrugający Nic, tylko żyć i nie umierać Emotikon: Mrugający

• 6591
  • 16706
  • 89

Pogaduchy 2.0

@AnonimTy pewny Herosie a co tam ogólnie porabiasz 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

A co sa jakies przecieki o Herosach? Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

@Citi2017 , tak ogólnie to patrzę na młodych, życząc im świeżości w postrzeganiu rzeczywistości, którą nasi przodkowie oraz my sami naszym dzieciom przychylili, obalając pyszałkowatych, pewnych swoich "racji".  Zarazem smuci mnie powtórka z kłamliwej propagandy i zaklinanie rzeczywistości. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20376
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 pamiętam takiego laptopika. Okropną kasę trzeba było za niego wyłożyć. Marzenie Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@byczyn_86napisał(-a)

@Citi2017napisał(-a)

A co sa jakies przecieki o Herosach? Emotikon: Mrugający

@byczyn_86 , tego nawet najstarsi górale nie wiedzą Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 6591
  • 16706
  • 89

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur teraz kupisz tanio 😂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20376
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 tylko, że to już nie te parametry. Czasami kolekcjonerskie sprzęty nie są aż tak tanie.

Swój pierwszy komputer jaki kupiłem, miał procka 486 DX2 80 MHz, RAM 8 MB, Dysk 750 MB, karta grafiki VGA 512 kB, karta muzyczna SB i działał na nim już Windows 95 oraz DOOM Emotikon: Mrugający