- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim na stronie Microsoft jest opcja instalacji Windows 10, pobierasz obraz Windows 10 na pendrive, odpalasz aktualizację z niego, szybko i bezproblemowo, nadal aktualizacja Windows 7 do Windows 10 działa 😉
Tak w skrócie, tworzysz instalację Windows 10 na pendrive, jako admin uruchamiasz spod Windows 7 aktualizację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Pięknego sobotniego poranka mamy nietypowe święto Dzień Kubusia Puchatka ![]()
Sympatyczny bohater powieści Aleksandra Milne’a mimo upływu lat nadal należy do najpopularniejszych misiów, amatorów miodu. Międzynarodowy Dzień Kubusia Puchatka obchodzimy 18 stycznia ponieważ tego dnia urodził się autor (1882 rok) .
Ponieważ to miś, wiec wszystkim misiom NO składam życzenia ![]()
Najlepszego główny @Misiek62 wszystkich miśków ![]()
edit:
Temu wczoraj w przedszkolach był duży ruch misiów ![]()
źródło:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@Anonim na stronie Microsoft jest opcja instalacji Windows 10, pobierasz obraz Windows 10 na pendrive, odpalasz aktualizację z niego, szybko i bezproblemowo, nadal aktualizacja Windows 7 do Windows 10 działa 😉
Tak w skrócie, tworzysz instalację Windows 10 na pendrive, jako admin uruchamiasz spod Windows 7 aktualizację.
Aktualnie nie mam wolnego pendriva. A nigdy nie zastanawiałem się, czy można stare ISO i kopie usuwać. Nigdy tego nie robiłem. Skrót otrzymanej odpowiedzi na moje zapytanie brzmi mniej więcej tak: update z Windows 7 do 10 to coś innego niż czysta instalacja i dlatego nie możesz tego zrobić przez aktualizację. Poległem! Ale ten ktoś potrafi to zrobić, tylko nie taki głąb, jak ja. Nie wszystko z komend, które po kolei nadawałem, jest tak oczywiste i proste, jak się mi wydawało. Ich nie zrealizuję. Np. Restart, a u mnie autostart jest pusty. Nie wiem, czy takie same zadanie spełni uruchom ponownie. A w trzecim podejściu frazy troubleshoot nie odnajduje. Lipa! Zawsze kończyło się komunikatem:"Trwa cofanie zmian wprowadzonych na Twoim komputerze?
Też witam wszystkich ![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
😁
Przed chwilą u mnie zaczął sypać z nieba biały piasek 😂 czyli śnieg godzina 16:00 dnia 18.01.2020 r - zaznaczam, że to pierwszy opad w tym roku 🙂
Poprawiłam sama datę bo pomyłkowo wpisałam 17 stkę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś