Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim , w MMA miałbyś promocję za darmo...ale tak po ludzku, to Ci współczuję. I jak odpowiadałem, to taka nie dokończona ramka mi się pojawiła

Irek.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim  też mi takie coś wyskakuje na fonie, piszę z niego, NO jakoś wolno działa, jakby mu ktoś ząbki leczył 🙃

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim , dlatego absolutnie nic już nie zgłaszam, jak @Wojciech  pisał, bo szkoda paluchów.

Zespół Nasz Orange
  • 3272
  • 13888
  • 73

Pogaduchy 2.0

Nie zgodzę się z powyższym. Przykład dziwnego wyświetlenia awatara nie jest rzeczą do poprawy w pierwszej kolejności. To nie była też moja prośba, aby usystematyzować temat, który wspominacie.

Co do meritum - to podczas pisania postu pokazuje się taki awatar w sekcji "Odpowiadanie na:". Ja to zauważyłem już wcześniej, ale mi to jakoś nie wadzi. Jednakże to moja subiektywna opinia. Można to zgłaszać, ale w innym temacie, czy pomyśle.

W kwestii wolnego działania: Cóż, mamy nadzieję że nasze testy i ciężka praca programistów przyniosą Wam zmianę i będzie się fajnie Wam dalej spędzało tutaj czas.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Wojciech , i o to nam wszystkim chodzi, by było fajnie oraz przytulnie. Bez spiny i na luźnej gumce Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Zespół Nasz Orange
  • 3272
  • 13888
  • 73

Pogaduchy 2.0

Z tego co czytam niektóre posty to nie.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33123
  • 40764
  • 1403

Pogaduchy 2.0

A może warto nie dyskutować o czymś tutaj, o czym niektórzy nie mają pojęcia? 🙂
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Piotrekk85napisał(-a)
A może warto nie dyskutować o czymś tutaj, o czym niektórzy nie mają pojęcia? 🙂

On wrócił?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17111
  • 89

Pogaduchy 2.0

przestańcie kolegę @Wojciech  denerwować 🙂 co tam u ciebie

Zespół Nasz Orange
  • 3272
  • 13888
  • 73

Pogaduchy 2.0

Jakoś leci. Patrzę sobie w Outlet, bo chyba coś nowego wpadło.