- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dzień dobry w śnieżne przedpołudnie A kto narzekał, że śniegu nie ma? Ja chętnie wybrałbym się w ciepłe kraje, bo straszny ze mnie zmarzluch
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Witam wszystkich! Zobaczcie jaki widok dzisiaj za oknem zastałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@DawidOrangenapisał(-a)Im zależy na specjalistach w końcu jesteśmy na wolontariacie 😀🙂.
@DawidOrange , nie popadaj w skrajności. Szczęśliwi czasu nie liczą i z tym się zgadzam. Też jestem "na wolontariacie" i jakoś mnie nie ubyło. Wciąż uczę się czegoś nowego od internetowej społeczności, bo tę z realu łatwiej mi rozszyfrować Ten "wolontariat" jest trudniejszy, gdyż siedzi sobie ktoś gdzieś i może (wcale też nie musi) mieć wszystko w nosie. Dosłownie wszystko, włącznie z fochami i to jest problem tej osoby, a nie mój. Jedno jest w mojej ocenie pewne, że te "stołki" o których piszesz, nie są ani przyspawane, ani nie będzie najtrudniejszej operacji pod słońcem, czyli odcinania ryjka od koryta
Herosami zostaną najlepsi i @Mariusz może niedowiarkom tę wieść potwierdzić. Gdyby była taka możliwość, sam oddałbym "swój wolontariat" w ręce młodych i gniewnych, ponieważ:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017napisał(-a)@Anonim witaj pewno wolisz 30 stopnij na plusie 🤪
Cześć Krzysiu Na emeryturce pasuje mi ciepełko, ale w kabinie za sterami nie było łatwo. Pot i krew są wpisane w scenariusz niejednej pracy...tym współczuję. Za to teraz mam codziennie weekend i ciepłe kapcie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim @byczyn_86 @Anonim fajnie macie widoki na zaśnieżoną okolicę, prawdziwy klima zimy
U mnie tylko troszkę sypnęło wczoraj wieczorkiem i teraz nawet śladu nie ma i w dodatku zimny wiaterek wieje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Obecnie mam za sobą reanimacje głośniczka Bluetooth JBL. Do delikatnych ścieżeczek trzeba było przylutować przewód zasilający zamiast rozwalonego gniazda micro USB. Operacja zakończona powadzeniem i znowu płynie piękna muzyka Złotych Przezbroi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Coś się nikt nie odzywa. Pewnie odśnieżanie idzie pełną parą . Mam wiec oś niecoś do pomocy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Może wiecie co ma być nowego na NO po zmianach i kiedy te zmiany wejdą w życie ?