- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dlaczego załoga NO ma pomagać
To my wszyscy powinniśmy wziąć sprawy w swoje ręce by @Piotrekk85 do nas wrócił, a jeśli on był przez hejterów atakowany ( nie wiem w którym wątku, bo mnie nie było parę dni ) to tym bardziej ktoś kto czytał owy wątek powinien mu pomóc, a nie biernie się przyglądać @Citi2017 - takie jest moje zdanie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka witaj nie stawiaj na @Piotrekk85 krzyżyka bez niego te forum jest puste 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka witaj nie stawiaj na @Piotrekk85 krzyżyka bez niego te forum jest puste 🙂
A gdzie ja postawiłam na @Piotrekk85 krzyżyk ?
Ja go znam jeszcze ze starego forum, ja nawet prawdopodobnie z nim rozmawiałam kiedy jeszcze pracował na tzw. słuchawce - to mądry inteligentny człowiek i nie wyobrażam sobie tego forum bez niego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Może da głos w wieczór wigilijny. Tego dnia wszystkie spory cichną i kłótnie są wybaczane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturno trzeba być dobrej myśli Kto jest za tym by @Piotrekk85 wrócił do nas ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017napisał(-a)@ketrasaArturno trzeba być dobrej myśli Kto jest za tym by @Piotrekk85 wrócił do nas ?
Na pewno ja jestem za, i jeśli @Piotrekk85 nie wróci - to ja odchodzę na wciąż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Hej Wam w niedzielę. Mamy już astronomiczną zimę, tylko pogoda chyba o tym nie wie 😀😁 Ja uwielbiam zimę, ale mroźną i śnieżną, a Wy?