Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

@Anonim , chyba "niedopieszczony" jesteś Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Nie żałuję, bo mam zaufanie...a kto chce, niech próbuje...pierwsze schody to moja Luba, a drugich "amant" nie doczeka, albo z nich spadnie Emotikon: LOL

@mabud73 , raczej zdrowo zazdrosny i to Ty masz zgryzotę. Szkoda Twoich piąstek. Ja takiemu postawiłbym litr wódki, albo i więcej, gdyby dopiął kogut swego. Zaufanie nie gra roli, a drzwi niech zamknie od zewnątrz...to pokojowe wyjście bez stresu. Tego kwiatu pół światu Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6591
  • 16706
  • 89

Pogaduchy 2.0

@Bartłomiej  wiadomo może kiedy się pojawią może nowe te stacje tv obiecane ?

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@mabud73 , raczej zdrowo zazdrosny i to Ty masz zgryzotę. Szkoda Twoich piąstek. Ja takiemu postawiłbym litr wódki, albo i więcej, gdyby dopiął kogut swego. Zaufanie nie gra roli, a drzwi niech zamknie od zewnątrz...to pokojowe wyjście bez stresu. Tego kwiatu pół światu Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Ja tam mam luźną gumę na takie klimaty...a piąstki i tak rozgrzewam na płytach Emotikon: LOL

@Citi2017 , będą pewnie, cierpliwościEmotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73 , chyba za mało luźne tematy ruszamy, bo jakoś ucichło w pogduchach z kręceniem licznika. Pewnie chłopy siedzą na mopach, a kobiety w gabinetach kosmetycznych. Bidne te nasze inżyniery i hajery Emotikon: Język

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

Co zrobić... nie każdy ma tak dobrze jak myRobot pokazuje język

A tak na boku, to już późno się zrobiło...popadali jak muchy Emotikon: LOL

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73 , jak się siedzi po nocach na forum, to potem są efekty...oczy podbite i takie tam perypetie Emotikon: Język

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

Nie wiem czemu, ale od kilku(nastu) m-cy mam tak, że mogę położyć się spać o 2-3...a i tak 5.30 oczy jak pięć zyla...to chyba już SKS Emotikon: LOL

Ooo jakiś hurtownik @crodlay lajki wstawia Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Ja chyba się starzeję, bo jak w nocy odbijam kartę w odlewni, to zasypiam tak koło siódmej. A jak pościel jest sucha Emotikon: Mrugający , to o piątej już nie śpię i stoi, i broi Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

Ty jo @Anonim ...bromu trzeba Ci dolać, bo kudłate myśli ciągle Emotikon: LOL

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

Ty jo @Anonim ...bromu trzeba Ci dolać, bo kudłate myśli ciągle Emotikon: LOL

@mabud73 , w wojsku go nie odczuwałem ani w kawie, ani "na warcie" na przepustkach Emotikon: Mrugający