Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19469
  • 56355
  • 765

Pogaduchy 2.0

@mabud73 więc masz wszystko w jednym miejscu: dobra zabawa, informacje budowlane, ładna pogoda i czego chcieć więcej?? No jeszcze ..... przemilczę bo nie bardzo można tu pisać na niektóre tematy Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1180
  • 2463
  • 70

Pogaduchy 2.0

Witam Wszystkich 🙂🙂.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Pogaduchy 2.0

Ello Emotikon: Bardzo szczęśliwy

W końcu "zlazłem" piętra...czas na odpoczynek...a Wy tu klikać, klikać...3.0 samo nie przyjdzie Emotikon: LOL

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Ale nabijacie postów w "Pogaduchach" 🙃 Mi wykańcza się klawiatura w Laptopie, mniej tu będę pisać... 😢

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19469
  • 56355
  • 765

Pogaduchy 2.0

@Anonim to pisz na smartfonie. Nie trzeba kawiaturyEmotikon: Mrugający Zawsze to jakies rozwiazanie, ale dla mnie malo wygodne 

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  fon odpada do pisania, wolę komputer, trzeba będzie na BT klawiaturkę kupić 😉

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Dobry wieczór chachary, miglance i budowlańce Emotikon: Bardzo szczęśliwy Czułem się, jakbym przez zaspy się przekopywał po Waszym pisaniu. Na lapku gorzej mi idzie, niż na PC. Ale poczytałem te 8 stron i myślę, że mi żaden post nie umknął. Czas na relaks Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Anonim  czytanie przychodzi łatwiej... niż napisanie tylu postów 🙃

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Anonim , Ale jak w tak zwariowanym tempie @mabud73  będzie stukał i tłukł paluchy, lub lapka, to pozbawi się "narzędzi" do swojej kreatywności Emotikon: Mrugający  i spadnie średnia P2. Maciek, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz? 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 519
  • 8044
  • 37

Pogaduchy 2.0

Kochani, mówicie i macie - strefa przedświąteczna czeka już na Was. Emotikon: Bardzo szczęśliwy