- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)@Anonim , Ale jak w tak zwariowanym tempie @mabud73 będzie stukał i tłukł paluchy, lub lapka, to pozbawi się "narzędzi" do swojej kreatywności i spadnie średnia P2. Maciek, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz?
Nie martw się o kolegę @mabud73 , może to mu służy, a nie szkodzi 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonimnapisał(-a)Maciej, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz?
Tzn @Anonim ? Jeżeli masz na myśli monitoring, owszem...sam mam dwa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wiesz @Anonim , na tak przedświąteczny czas, każdy dobry ludzki odruch ma moc szczególną. Magia tak właśnie działa, że w kupie raźniej, a iskra raz rozpalona wskrzesza nadzieję na lepsze jutro. Dobrze, że Bóg się rodzi, a ciemna moc truchleje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73napisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)Maciej, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz?
Tzn @Anonim ? Jeżeli masz na myśli monitoring, owszem...sam mam dwa
@mabud73 , właśnie o to mi chodzi, bo widzisz, co się dzieje. Ktoś musi stać za tym zgniłym do kości RODO, że bandziory mają na tacy zamożnych i nie liczą się z niczym. To na wypadek, gdybym niespodziewanie dowiedział się, że jakiś nieznany wujek zza oceanu uraczyć chce spadkiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73 , właśnie o to mi chodzi, bo widzisz, co się dzieje. Ktoś musi stać za tym zgniłym do kości RODO, że bandziory mają na tacy zamożnych i nie liczą się z niczym. To na wypadek, gdybym niespodziewanie dowiedział się, że jakiś nieznany wujek zza oceanu uraczyć chce spadkiem
Witajcie! Czyli @mabud73 zamierzasz byc zamozny w przyszlosci tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie wiem co @Anonim miał na myśli, ale wolę to co mam i nic wiecej, bo im więcej się ma, tym więcej "góra" zabiera
Co do monitorowania, mam jeden zestaw z rejestratorem i pod apką dwie "stare" słuchawki, które sprawują się wyśmienicie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@mabud73napisał(-a)Nie wiem co @Anonim miał na myśli, ale wolę to co mam i nic wiecej, bo im więcej się ma, tym więcej "góra" zabiera
Co do monitorowania, mam jeden zestaw z rejestratorem i pod apką dwie "stare" słuchawki, które sprawują się wyśmienicie
@mabud73 , no jak co? Monitoring w rowerze, przy psiej budzie i wokół posesji. Jak psa ukradną, to jeż mnie wystraszy, jak w wojsku na warcie, że przeładowałem broń. A że mam chrapkę na elektryka bicygla, to warto wiedziec, gdzie się zapodział. Żony kto będzie pilnował, jak listonosz nadejdzie i pies nie zaszczeka? Widzisz, mam same dylematy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś