Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@Anonim , Ale jak w tak zwariowanym tempie @mabud73  będzie stukał i tłukł paluchy, lub lapka, to pozbawi się "narzędzi" do swojej kreatywności Emotikon: Mrugający  i spadnie średnia P2. Maciek, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz? 

Nie martw się o kolegę @mabud73 , może to mu służy, a nie szkodzi 😃

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6566
  • 16372
  • 88

Pogaduchy 2.0

@Kinga  😞

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

Maciej, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz? 

Tzn @Anonim ? Jeżeli masz na myśli monitoring, owszem...sam mam dwa Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Wiesz @Anonim , na tak przedświąteczny czas, każdy dobry ludzki odruch ma moc szczególną. Magia tak właśnie działa, że w kupie raźniej, a iskra raz rozpalona wskrzesza nadzieję na lepsze jutro. Dobrze, że Bóg się rodzi, a ciemna moc truchleje Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

@Anonimnapisał(-a)

Maciej, a instalką "szpiegowską" też się zajmujesz? 

Tzn @Anonim ? Jeżeli masz na myśli monitoring, owszem...sam mam dwa Emotikon: Mrugający

@mabud73 , właśnie o to mi chodzi, bo widzisz, co się dzieje. Ktoś musi stać za tym zgniłym do kości RODO, że bandziory mają na tacy zamożnych i nie liczą się z niczym. To na wypadek, gdybym niespodziewanie dowiedział się, że jakiś nieznany wujek zza oceanu uraczyć chce spadkiem Emotikon: Mrugający

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2579
  • 6921
  • 189

Pogaduchy 2.0

@mabud73 , właśnie o to mi chodzi, bo widzisz, co się dzieje. Ktoś musi stać za tym zgniłym do kości RODO, że bandziory mają na tacy zamożnych i nie liczą się z niczym. To na wypadek, gdybym niespodziewanie dowiedział się, że jakiś nieznany wujek zza oceanu uraczyć chce spadkiem Emotikon: Mrugający

Witajcie! Czyli @mabud73  zamierzasz byc zamozny w przyszlosci tak?

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Pogaduchy 2.0

Nie wiem co @Anonim  miał na myśli, ale wolę to co mam i nic wiecej, bo im więcej się ma, tym więcej "góra" zabieraEmotikon: Język

Co do monitorowania, mam jeden zestaw z rejestratorem i pod apką dwie "stare" słuchawki, które sprawują się wyśmienicie Emotikon: Mrugający

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6566
  • 16372
  • 88

Pogaduchy 2.0

eh

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@mabud73napisał(-a)

Nie wiem co @Anonim  miał na myśli, ale wolę to co mam i nic wiecej, bo im więcej się ma, tym więcej "góra" zabieraEmotikon: Język

Co do monitorowania, mam jeden zestaw z rejestratorem i pod apką dwie "stare" słuchawki, które sprawują się wyśmienicie Emotikon: Mrugający

@mabud73 , no jak co? Monitoring w rowerze, przy psiej budzie i wokół posesji. Jak psa ukradną, to jeż mnie wystraszy, jak w wojsku na warcie, że przeładowałem broń. A że mam chrapkę na elektryka bicygla, to warto wiedziec, gdzie się zapodział. Żony kto będzie pilnował, jak listonosz nadejdzie i pies nie zaszczeka? Widzisz, mam same dylematy Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

eh

@Citi2017 , masz fajną choinkę i wzdychasz? Pewnie brak prezentów, tak? Będą od dziewczyny...raduj się Emotikon: Bardzo szczęśliwy