Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Cześć i chwała Emotikon: Szczęśliwy Jeszcze nie czytałem @Bartłomiej  tego artykułu, ale chyba nie powiesz, że to sprawka tych dwóch chłopców? Czy księżyc, lub jego brak, może być powodem zmiany sieci u mnie?

o-dwoch-takich-co-ukradli-ksiezyc.jpg

Zespół Nasz Orange
  • 1105
  • 9583
  • 56

Pogaduchy 2.0

Ahoj @Anonim Szczęśliwa kobieta Zielonego pojęcia nie mam czy jest w tym jakaś korelacja Szczęśliwy robot

PS. Spytaj @Kinga Szczęśliwa kobieta

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Bartłomiejnapisał(-a)

Zielonego pojęcia nie mam czy jest w tym jakaś korelacja Szczęśliwy robot

@Bartłomiej ,to kto może wiedzieć? Może @Rosiu ? Cybertarcza też komunikat ma poprawny. Hmm, może Pegasus już działa na całego? Widzisz, pytań wiele, a zero informacji o powodach.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 520
  • 8078
  • 37

Pogaduchy 2.0

@Anonim wszystko się może zdarzyć... 🎶🎵🎶

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Kinga , to mogłoby tłumaczyć iż winne są kosmiczne lądowania na forum...w dodatku marchewkowym Emotikon: Mrugający Będę bacznie obserwował, zakładając swój podsłuch Emotikon: Szczęśliwy

...i rozbłysło niebo blaskiem nowiny, że oto stał się cud większy niż w Kanie Galilejskiej Emotikon: Bardzo szczęśliwy Księżyc uratowany przed ośmieszeniem, a "bajka" trwa nadal Emotikon: Mrugający

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

Tak wiele pytan, a tak malo odpowiedzi

Moze jeszcze to sie nada

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

"Szeryfie"...nie przeginaj, bo naślą dolarowych myśliwych i nic tu po Tobie Emotikon: Mrugający Tutaj inny szeryf i jego zastępca rządzą niepodzielnie. Siódme...nie kradnij...grzech z gatunku ciężkich, a spowiedź już trwa Emotikon: Zaskoczony

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2591
  • 7014
  • 189

Pogaduchy 2.0

I przyjda Ci szeryfowie i zadadza pytanie "Czy tanczyles kiedys z diablem w swietle ksiezyca?" yyy no nie tanczylem bo ksiezyc ukradliEmotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

...i zara zaczno to swoje...nanana Emotikon: LOL

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4796
  • 121

Pogaduchy 2.0

I co? Drugi dzień i osiem stron w pogaduch 😎 3 miechy i będzie "pogaduchy 3.0x 😜