- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🥞 Tłusty Czwartek - gdy tradycja spotyka się z biznesem!
Wszyscy dobrze wiemy, jaki dzisiaj jest dzień. Nie tylko AMA żyjemy - co oczywiste wielu z nas zajada 🍩 Zostawiam Was z tekstem od Igora z #OrangeTeam właśnie w temacie pączków:
"Dziś w całej Polsce obserwujemy fascynujący fenomen społeczno-gospodarczy. 100 milionów pączków w jeden dzień - to nie tylko kulinarny rekord, ale prawdziwa lekcja logistyki i zarządzania łańcuchem dostaw! 📊
Jako pracownik Orange widzę w tym piękną metaforę naszej pracy. Tak jak piekarze przygotowują się miesiącami do tego jednego dnia, my codziennie przygotowujemy naszą sieć na momenty szczytowego obciążenia - święta, koncerty, wielkie wydarzenia sportowe.
Tłusty Czwartek to doskonały przykład tego, jak tradycja 52 dni przed Wielkanocą może napędzać całą gospodarkę. Piekarnie pracują nocami, logistycy planują dostawy, a my w Orange zapewniamy, że każde zamówienie online dotrze na czas!
Ciekawostka biznesowa: średnio każdy Polak zjada dziś 2-3 pączki. To poziom konsumpcji, który pokazuje siłę polskich tradycji i ich wpływ na rynek.
A czy wiecie, że według ludowych wierzeń, kto nie zje dziś pączka, może mieć pecha w biznesie przez cały rok? 😉
Jako część #OrangeTeam życzę wszystkim słodkiego Tłustego Czwartku i udanego roku biznesowego! Bo tradycja to fundament, na którym budujemy przyszłość.
Ile pączków zjedliście dziś Wy?"
#TłustyCzwartek #Tradycja #Business #OrangeTeam #Kultura #Polsce
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczorajszy dzień, to 6 pączków 🤗 🍩
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja 0 pączków
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja tylko 4 😞 Za rok będzie więcej 💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Gratulacje 🤝 ja żadnego nie zjadłem 👌