- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
📡 Sprawdź ile Orange ma stacji bazowych
Nie tak dawno pisaliśmy o 5G, to teraz warto dać informację ile mamy wszystkich! Do powyższego dodam tylko, że w II kwartale uruchomiliśmy 72 nowe stacje. To wszystko, żeby poprawić zasięg, jakość usług i komfort korzystania z sieci Orange.
#OrangeTeam i #NaszOrange poleca coraz większą sieć komórkową w Orange 💪👍�
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego T-Mobile ma ~2700 nadajników na C a Orange tylko ~1800?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blog Orange również informuje o nowych nadajnikach oraz obecnym stanie:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/nowe-inwestycje-w-sieci-orange-w-drugim-kwartale-roku/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zeusek chciałbym Ci jakoś konkretnie odpowiedzieć. Raczej nikt takiej odpowiedzi nie ma. Wyścig zbrojeń🥊 trwa i to chyba dobrze dla wszystkich Klientów 💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech tylko jakoś Orange wolnej to robi niż fioletowa i magentowa konkurencja. O zielonej nie wspomnę, bo chyba zapomnieli co to jest inwestycja w nadajniki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur, mówisz? To mamy trochę do nadrobienia. Po drodze dzieje się jeszcze wygaszanie powolne 3G i tymczasowe stacje w miejscowościach obleganych w wakacje. Oczywiście konkurencja ma podobne rzeczy do zrobienia, nie żeby się jakoś tłumaczyć. Zobaczymy jak będzie dalej. Gdyby dotarły do nas informacje o ilości nowych za następny kwartał, to poinformujemy i może dogoni się resztę 🤞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech deko magenta pod kątem zasięgu lepiej wychodzi, ale ja nadal trzymam kciuki, że jednak Orange będzie tym operatorem o większym zasięgu. Na firmie zasięg Orange mam lepszy, ale pewnie z tego powodu, że są zamontowane przez Orange dodatkowe repeatery 👍🤗
Z tym wygaszaniem 3G, to mam swoje zdanie i póki nie zostanie udowodnione, że tu gdzie jest tylko 3G po wyłączeniu będzie LTE, nie jestem zadowolony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zachęcam do zapoznania się z artykułem z blogu Orange na temat Najbardziej zapracowane turystyczne stacje w sieci Orange https://biuroprasowe.orange.pl/blog/najbardziej-zapracowane-turystyczne-stacje-w-sieci-orange/
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 trochę danych przez nadajniki Orange przepływa. Nadajniki Orange mają ci robić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5napisał(-a)Zachęcam do zapoznania się z artykułem z blogu Orange na temat Najbardziej zapracowane turystyczne stacje w sieci Orange https://biuroprasowe.orange.pl/blog/najbardziej-zapracowane-turystyczne-stacje-w-sieci-orange/
Pozdrawiam 🙂
Zastanawiające dlaczego ruch głosowy jest większy w innych rejonach niż nadmorskie.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »