- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
Czy są jakieś informacje o planach podwyżki "inflacyjnej" we Fleksie?
Orange właśnie zapowiedział wzrost cen o 3,6% od kwietnia we wszystkich usługach w nju.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
Nie ma. Zmiany zostaną zakomunikowane bez uprzedzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
@Ianus72napisał(-a)Czy są jakieś informacje o planach podwyżki "inflacyjnej" we Fleksie?
Orange właśnie zapowiedział wzrost cen o 3,6% od kwietnia we wszystkich usługach w nju.
A to nie dotyczy wybranych klientów Orange, którzy mają umowy na czas nieokreślony.
U mnie jedna osoba, która ma umowę na czas nieokreślony nie dostała jeszcze maila z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
@Windowv2napisał(-a)A to nie dotyczy wybranych klientów Orange, którzy mają umowy na czas nieokreślony.
U mnie jedna osoba, która ma umowę na czas nieokreślony nie dostała jeszcze maila z Orange.
W nju dźwigąją wszystko. Abo, subskrypcję, na kartę a nawet światłowód bo tam wszystko jest na czas nieokreślony.
No a flex to też jakby formuła na czas nieokreślony czy bardziej subskrypcja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
@Ianus72napisał(-a)
@Windowv2napisał(-a)A to nie dotyczy wybranych klientów Orange, którzy mają umowy na czas nieokreślony.
W nju dźwigąją wszystko. Abo, subskrypcję, na kartę a nawet światłowód bo tam wszystko jest na czas nieokreślony.
No a flex to też jakby formuła na czas nieokreślony czy bardziej subskrypcja.
Flex to jest systemowo oferta prepaid, z tą różnicą że w zwykłym prepaidzie masz okres ważności na przychodzące i możesz odbierać smsy i połączeń, a w Flexie masz zawieszenie planu na pół roku w którym nie możesz odbierać połączeń i smsów. Jakby była Flexowa podwyżka to byś miał powtórkę z tym co się działo w 2024 roku, kiedy usuwano plan 30, proszono wręcz w mailach czy przed połączeniami o akceptację nowych warunków.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
Rzuciłem okiem na regulamin... w sekcji XII jest mnóstwo przypadków, w których Orange może podnieść cenę usług we Fleksie, w tym również "klauzula inflacyjna". Dokładnie taka sama, na jaką teraz powołują się przy podnoszeniu cen w nju.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
@Ianus72napisał(-a)Rzuciłem okiem na regulamin... w sekcji XII jest mnóstwo przypadków, w których Orange może podnieść cenę usług we Fleksie, w tym również "klauzula inflacyjna". Dokładnie taka sama, na jaką teraz powołują się przy podnoszeniu cen w nju.
Tyle że taką samą klauzulę masz w RŚUT Orange na KartęFragment Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych w ofercie na kartę Orange
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/12474/f2b1c826-75ec-482e-a5a4-1cf1b9293c73
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podwyżka inflacyjna
https://nasz.orange.pl/t5/Abonament/Podwy%C5%BCka-abonamentu-o-wska%C5%BAnik-inflacyjny-mimo-%C5%BCe...
Tu jest mój temat o podwyżce inflacyjnej, tyle że na podstawie usługi Orange Światłowód, mechanizm i podstawa prawna za pewne są identyczne.