Zmiany w Orange Flex

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2846
  • 12119
  • 75

Zmiany w Orange Flex

Jako użytkownik Flexa najbardziej cenie brak lojalki i brak wiązania ofert. Jestem w stanie nawet dopłacić, aby mieć świadomość, że z dnia na dzień mogę zrezygnować.  Na dodatek mam 4 karty SIM i na każdej net no limit. To wychodzi 20 zł za kartę... Ciężko to przebić.... 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

Zmiany w Orange Flex

@atlas_cudownapisał(-a)

Jako użytkownik Flexa najbardziej cenie brak lojalki i brak wiązania ofert. Jestem w stanie nawet dopłacić, aby mieć świadomość, że z dnia na dzień mogę zrezygnować.  Na dodatek mam 4 karty SIM i na każdej net no limit. To wychodzi 20 zł za kartę... Ciężko to przebić.... 

Również za to cenię flexa. A także za łatwość wymiany sim-esim, możliwość dodania dodatkowych numerów po atrakcyjnej cenie, przesyłanie GB między numerami, a to wszystko w wygodnej i miłej dla oka aplikacji. Zestaw usług robi robotę.

Ale także widać na naszym forum przypadki, że nie każdy potrzebuje tych wszystkich usług i woli zamienić flex na konkurencję. Jeszcze inni - mimo konkurencyjnej oferty flex na internet mobilny - zapewne wolą mieć swój "nolimit" internetu w routerze  za 5 zł za mc.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 70
  • 334
  • 0

Zmiany w Orange Flex

@andhisnapisał(-a)

Albo inaczej. Pakiet który kosztuje 35zł i zawiera 75GB , podnieść do 100gb i cena 40zł. A za unlimited płacić 60zł. Proste. A środkowy pakiet zlikwidować

@andhis Jestem za zmianą ceny z 80 zł do 60 zł, dlatego że nie każdy ma dobry zasięg 

a na mojej lokalizacji jest przeciążenie nadajnika BTS i jeszcze trzeba czekać aż taki maszt BTS postawią.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 307
  • 762
  • 2

Zmiany w Orange Flex

Lojalka jest jak najbardziej jak chcesz zaoszczędzić 5 złotych wtedy musisz zgodzić się na opłatę za cały rok 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2846
  • 12119
  • 75

Zmiany w Orange Flex

@xethnapisał(-a)

Lojalka jest jak najbardziej jak chcesz zaoszczędzić 5 złotych wtedy musisz zgodzić się na opłatę za cały rok 

Lojalka jest wtedy, kiedy zobowiązujesz się utrzymać abonament przez jakiś tam okres, np 2 lata. Opłacając z góry Flexa i tak możesz zrezygnować bez żadnych konsekwencji. Opłacając zwykły abonament z góry, musisz mieć umowę do końca  terminu. Musiałbyś wcześniej zerwać umowę, co może się wiązać z dodatkowymi kosztami. 

• 307
  • 762
  • 2

Zmiany w Orange Flex

Działa to tak samo we flexie tracisz wpłacona kasę w abonamencie musisz zapłacić zazwyczaj jakaś proporcjonalna wartość tego co zostało do końca umowy. Wiec na jedno wychodzi tu i tu możesz zerwać umowe w dowolnym momencie i stracić na tym pieniądze.

Do tego dochodzą nigdzie indziej nie występujące smaczki typu problem z płatnością natychmiast kończy się całkowita blokada wszystkich usług i promocji również tych cyklicznych bez możliwości ponownej reaktywacji czy przepadkiem gigabajtów z sejfu. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Zmiany w Orange Flex

Oby Flex nie taniał i tak będzie, ponieważ jest pełna swoboda, żadnych blokad za intensywne korzystanie z telefonu, żadnych lelejków technicznych...

Oczywiście niedociągnięć jest dużo, ale nad wszystkim pracują. 

• 2159
  • 16479
  • 3

Zmiany w Orange Flex

@xethnapisał(-a)

Ja liczę na kolejną podwyżkę o 5 zł tudzież zlikwidowanie planu za. 35 zł i wykopanie jego użytkowników do tego za 50. 
Albo od razu zostawić tylko ten za 80 zł 

@xeth , nie zgodzę się z Tobą, ponieważ możesz sobie drenować swój portfel do woli, jeżeli na to Cię stać. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3026
  • 15991
  • 80

Zmiany w Orange Flex

@xeth można nawet 100zl plan zrobić i reszta planów do likwidacji, będzie FLEX dla bogaczy czy biznesu 😎

Ale to wróżyło by, szybki koniec tej oferty, duże firmy nie bawią się w takie oferty 😃

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Zmiany w Orange Flex

Abonamenty są najdroższe, a mają najwięcej klientów. Polak musi iść do punktu, a tam nie ma tanich ofert.