- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Jako użytkownik Flexa najbardziej cenie brak lojalki i brak wiązania ofert. Jestem w stanie nawet dopłacić, aby mieć świadomość, że z dnia na dzień mogę zrezygnować. Na dodatek mam 4 karty SIM i na każdej net no limit. To wychodzi 20 zł za kartę... Ciężko to przebić....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@atlas_cudownapisał(-a)Jako użytkownik Flexa najbardziej cenie brak lojalki i brak wiązania ofert. Jestem w stanie nawet dopłacić, aby mieć świadomość, że z dnia na dzień mogę zrezygnować. Na dodatek mam 4 karty SIM i na każdej net no limit. To wychodzi 20 zł za kartę... Ciężko to przebić....
Również za to cenię flexa. A także za łatwość wymiany sim-esim, możliwość dodania dodatkowych numerów po atrakcyjnej cenie, przesyłanie GB między numerami, a to wszystko w wygodnej i miłej dla oka aplikacji. Zestaw usług robi robotę.
Ale także widać na naszym forum przypadki, że nie każdy potrzebuje tych wszystkich usług i woli zamienić flex na konkurencję. Jeszcze inni - mimo konkurencyjnej oferty flex na internet mobilny - zapewne wolą mieć swój "nolimit" internetu w routerze za 5 zł za mc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@andhisnapisał(-a)Albo inaczej. Pakiet który kosztuje 35zł i zawiera 75GB , podnieść do 100gb i cena 40zł. A za unlimited płacić 60zł. Proste. A środkowy pakiet zlikwidować
@andhis Jestem za zmianą ceny z 80 zł do 60 zł, dlatego że nie każdy ma dobry zasięg
a na mojej lokalizacji jest przeciążenie nadajnika BTS i jeszcze trzeba czekać aż taki maszt BTS postawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Lojalka jest jak najbardziej jak chcesz zaoszczędzić 5 złotych wtedy musisz zgodzić się na opłatę za cały rok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xethnapisał(-a)Lojalka jest jak najbardziej jak chcesz zaoszczędzić 5 złotych wtedy musisz zgodzić się na opłatę za cały rok
Lojalka jest wtedy, kiedy zobowiązujesz się utrzymać abonament przez jakiś tam okres, np 2 lata. Opłacając z góry Flexa i tak możesz zrezygnować bez żadnych konsekwencji. Opłacając zwykły abonament z góry, musisz mieć umowę do końca terminu. Musiałbyś wcześniej zerwać umowę, co może się wiązać z dodatkowymi kosztami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Działa to tak samo we flexie tracisz wpłacona kasę w abonamencie musisz zapłacić zazwyczaj jakaś proporcjonalna wartość tego co zostało do końca umowy. Wiec na jedno wychodzi tu i tu możesz zerwać umowe w dowolnym momencie i stracić na tym pieniądze.
Do tego dochodzą nigdzie indziej nie występujące smaczki typu problem z płatnością natychmiast kończy się całkowita blokada wszystkich usług i promocji również tych cyklicznych bez możliwości ponownej reaktywacji czy przepadkiem gigabajtów z sejfu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Oby Flex nie taniał i tak będzie, ponieważ jest pełna swoboda, żadnych blokad za intensywne korzystanie z telefonu, żadnych lelejków technicznych...
Oczywiście niedociągnięć jest dużo, ale nad wszystkim pracują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xeth można nawet 100zl plan zrobić i reszta planów do likwidacji, będzie FLEX dla bogaczy czy biznesu 😎
Ale to wróżyło by, szybki koniec tej oferty, duże firmy nie bawią się w takie oferty 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Abonamenty są najdroższe, a mają najwięcej klientów. Polak musi iść do punktu, a tam nie ma tanich ofert.