- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
To dla czego te mejle wyglądają tak jak by 22 kwietnia był terminem ostatecznym i jeśli się nie zgodzę telefon przestanie działać ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xeth jak masz opłacony plan, to czemu ma być zawieszony? Raczej informacja odnosi się do odnowienia planu, a nie jego zawieszenia w trakcie trwania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xethnapisał(-a)Z wiadomośc,i aplikacji, e-maili od Orange wynika że 22 mój plan zostanie zawieszony i bez znaczenia jest to że został opłacony telefon przestanie działać i już.
A mógłbyś tu wrzucić screen z oryginalną wiadomością? Bo na razie mówimy o twojej interpretacji, która może być błędna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xeth tak jest u każdego operatora, trzeba zgodę potwierdzić, lub jak ci nie pasuje podwyżka planu, to zawieszasz numer, lub przenosisz do konkurencji. Przejdż do wyrażernia zgody i potwierdż, nadal będzie po staremu miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@ketrasaArturnapisał(-a)@xeth jak masz opłacony plan, to czemu ma być zawieszony? Raczej informacja odnosi się do odnowienia planu, a nie jego zawieszenia w trakcie trwania.
Wcześniej było to inaczej trochę Artur, teraz już aplikacja kieruje do wyrażenia zgody, lub zawiesza numer, choć to nie nowość we FLEX, bo nie opłacenie planu/ subskrypcji, też owocuje zawieszeniem numeru 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Strasznie się dopominają o tą zgodę, dzwonią codziennie, a nawet puszczają swoją wiadomość jak ja dzwonię!
Ciekawe ile osób im nie zaakceptuje, ostatnio widziałem ich wiadomość, że "już połowa osób zaakceptowała" - no wow, ale raczej nie ma się czym chwalić 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Pewnie się boja ze wiele osób nie zaakceptuje i będą mieli problem jak zablokują opłacona usługę.
U mnie będzie skarga do UOKiK jak tylko 22 kwietnia odetną mnie od sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xeth z autopsji gro zaakceptuje, reszta przejdzie do konkurencji, pozostaje skarga i wiara w zadość uczynienie, czy jakoś tak 😎