- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
ja jak przenosiłem numer z zielonych do nju to nie musiałem zjawiać się w salonie - wszystko online poszło i kurier dostarczył kartę SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Jeśli decydujesz się na kartę SIM to nie ma bata, ktoś musi ją fizycznie dostarczyć. Ja przechodząc do Orange Flex podszedłem sobie do salonu i za free dali mi kartę, nie musiałem czkać na kuriera.
Nie wiem jak jest w przypadku wyboru eSIM. Na stronie podają, że "ogarniesz samodzielnie". Więc zakładam, że w tym przypadku nawet kurier nie jest potrzebny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Jakoś nie doczytałem w tym wątku o bardzo ważnej zmianie, jakim było zlikwidowanie sklepu Flex z końcem lipca. Zdziwiłem się sam bardzo, a od zmian aż mnie wciągnęło bardziej. Tylko, że im głębiej w las, tym ciemniej. Oferty (niektóre) są zawężone do większych skupisk, co np. uniemożliwia skorzystanie z rabatów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Te socjale to jakieś antymonopolowe prawo UE. Ja sobie chwalę dodatkowe karty, czego nadal nie ma w ofercie na kartę. Pakujesz w modem (i to niejeden) i nie jesteś uwiązany do miejsca, jak w internecie mobilnym na abonament. Tak hipotetycznie to jest unlimited 80 -15 podstawa, 65/3 karty pod Internet 🫣
edit: zapomniałam o GB do rozdania, ale jakby je przeliczyć 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Jeżeli zachowałabyś logikę, którą już zastosowałaś, czyli, że odejmujemy 15 zł za nielimitowane rozmowy/SMS/MMS to można to przeliczyć wg pakietów 75 i 150 GB:
75 GB = 20 zł
150 GB = 35 zł.
Czyli od 23 do 27 groszy za gigabajt. Co daje 58 - 67 zł za paczkę 250 GB. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Nie wiem czy jest na rynku oferta, w której jest wszystko bez limitu, łącznie z internetem za mniej niż 50 zl. za jedną kartę SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@atlas_cudownapisał(-a)Nie wiem czy jest na rynku oferta, w której jest wszystko bez limitu, łącznie z internetem za mniej niż 50 zl. za jedną kartę SIM.
Akurat ta oferta za 80 zł jest dobra dla kilku osób. Niby jest u pewnego operatora że przez 3 mc bez limitu jest za 15 zł, potem przez 3 mc za 35 zł, a po 6 mc za 50 zł. Ale na jedną sim i z wykluczeniem routerów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Już sam fakt, że trzeba podpisać umowę na dłużej niż 30 dni, dyskwalifikuje w mojej ocenie taką ofertę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@Windowv2napisał(-a)Akurat ta oferta za 80 zł jest dobra dla kilku osób.
Oferta o cenie umownej, ale nie faktycznej "80 zł" jest też znakomita dla jednej osoby zwłaszcza jeśli oprócz pełnego nolimit na smartfonie jest w stanie zapewnić - tak jak u mnie - internet w domu o parametrach DL900+ Mb/s UL145 Mb/s
@atlas_cudow Na wspomnianą ofertę analogicznie jak we flex nie trzeba podpisywać umów
- « Poprzedni
- Następny »