- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie trwa promocja na dodatkową kartę SIM Flex za 0 PLN przez 6 m-cy. Po tym czasie będzie naliczana opłata 9 PLN za m-c.
Czy zablokowanie w apce dodatkowej karty SIM spowoduje, że opłaty po okresie promocyjnym nie będą naliczane?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tyczka1999napisał(-a)Na ten moment jest tylko opcja zablokowania karty dodatkowej, promocja trwa więc wprowadzenie usunięcia z konta nie jest potrzebne. 😉
@Tyczka1999 to jest Wasza ocena... promocja promocją, ale osobiście uważam, że możliwość zakończenia korzystania z karty dodatkowej powinna być do początku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowanie dodatkowej karty SIM FLEX - opłaty
@ketrasaArtur , przeczytałem regulamin i to Ty jesteś władny zablokować kartę, lecz nie płatność.
-Masz oddzielną możliwość czasowego zablokowania swojej dodatkowej karty SIM. Czasowa blokada nie jest równoznaczna z rezygnacją z usługi, co oznacza, że będziemy pobierać opłatę za dodatkową kartę SIM z Twojej karty płatniczej.
-Wszystkie usługi dodatkowe dotyczące rozmów, wiadomości i transmisji danych aktywowane dla karty głównej, działają na Twojej karcie dodatkowej, jeśli jest używana w Polsce.
- Dodatkową kartę SIM aktywujesz skanując jej QR kod za pośrednictwem Aplikacji.
- Dodatkowa karta SIM jest aktywna dopóki z niej nie zrezygnujesz w Aplikacji.
- Możesz bezpłatnie wyłączyć dodatkową kartę SIM w dowolnym momencie. Usługi na dodatkowej karcie będą działały do końca Okresu rozliczeniowego. Od pierwszego dnia nowego Okresu rozliczeniowego karta przestanie działać.
- Opłatę za dodatkową kartę SIM określa Tabela 6
(Tak stanowi Cennik usług w ofercie Orange Flex, który obowiązuje od 9.05.2019 roku do odwołania - uwzględnia zmiany z 12.08.2019r.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W takim razie, jak pozbyć się dodatkowej karty SIM, skoro w apce FLEX jest tylko przycisk ZABLOKUJ kartę SIM? Czy muszę zakończyć całkowicie swój plan na obu kartach SIM?
Nie jest to dla mnie jasne, dlatego taki temat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , czemu od razu na dwóch. Na dodatkowej, ale podejrzewam, że tylko na czacie, lecz nie jestem pewien.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już gonię czat FLEX-a pomęczyć. Przedstawię, co mi napiszą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Już gonię czat FLEX-a pomęczyć. Przedstawię, co mi napiszą
@ketrasaArtur , jakie wieści?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)
@ketrasaArturnapisał(-a)Już gonię czat FLEX-a pomęczyć. Przedstawię, co mi napiszą
@ketrasaArtur , jakie wieści?
Oj ciekawie się zapowiada, ciekawie. Za chwilę opiszę, co się dowiedziałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W okresie promocyjnym, czyli przez pierwsze 6 miesięcy od aktywacji dodatkowej karty SIM, można ja tylko zablokować. Po okresie promocyjnym, będzie uaktywniona opcja całkowitej rezygnacji.
Jeżeli zrezygnuje się z dodatkowej karty, opłata już nie będzie liczona, a ponowna aktywacja nastąpi, ale dopiero już na nowej karcie SIM. Stara nie będzie aktywna.
Po 6 miesiącach aktywuję sobie ponownie dodatkową kartę SIM, załóżmy, że 5 dni przed odnowieniem planu, to opłata za 5 dni nie będzie naliczona. Nie ma okresu proporcjonalnego. Naliczenie nastąpi dopiero w momencie odnowienia planu.
Reasumując, aby dodatkowa karta nie generowała opłat, należy po 6 miesiącach promocyjnych skorzystać z opcji REZYGNACJA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla mnie istotne. Bo w tej chwili nie ma rezygnacji z dodatkowej karty SIM, chyba, że z całego planu. W tedy dezaktywowane są dwie karty jednocześnie.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »