- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z nju na flex i z powrotem
@ketrasaArtur Ja jestem od wczoraj w subskrypcji i w aplikacji nie ma możliwości wymiany na eSIM. Sposób z przejściem na chwilę do OFnK ma tylko tę wadę, że przepadnie staż i co za tym idzie ilość GB/mc. Poza tym brawo za testy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick jeśli na siłe jest możliwość przeciągnięcia eSIM do NJU, to podejrzewam, kwestia czasu. NJU też będzie miało eSIM, a dla odważnych już.
Dzięki 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Samotnick jeśli na siłe jest możliwość przeciągnięcia eSIM do NJU, to podejrzewam, kwestia czasu. NJU też będzie miało eSIM, a dla odważnych już.
Też tak uważam. Fizyczne karty SIM nie będą istnieć w nieskończoność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry wszystkim, zastanawia mnie jedna sprawa. Mam w nju 2 numery (abonament łącznie 38 PLN), chciałbym przejść wykorzystując opisany sposób na e-sim "głównym" numerem. Domyślam się, że dokonując takiej "operacji" zapewne zmienią się koszty - wysokość miesięcznego abonamentu łącznie za oba numery. Czy istnieje jakiś sposób aby koszty pozostały bez zmian. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam, Mariusz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marioo1978 jeżeli przenosisz numer do innej oferty Orange, to automatycznie rezygnujesz że zniżek. Masz dwa wyjścia, albo zostaniesz że zniżkami i poczekasz, aż w NJU pojawi się eSIM lub przejdziesz do oferty FREE na kartę, wymienisz na eSIM i powrócisz do subskrypcji NJU. Jest też propozycja zniżek na kolejny numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pit2024 wspominasz w swoich postach, że w nju nie ma eSIM. Sprawdziłem osobiście, eSIM funkcjonuje w nju. Wymaga to niestety zmian, ale jest możliwe. Najprościej numer przenieść do oferty na kartę, aktywować eSIM i wrócić do nju. Wszystko odbywa się na tej samej karcie SIM, eSIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacja o eSIM w ofercie nju także na blogu Orange Wprowadzamy eSIM do oferty nju https://biuroprasowe.orange.pl/blog/wprowadzamy-esim-do-oferty-nju/
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem będzie eSIM w nju ale tylko w ofercie subskrypcyjnej. Trochę słabo.