- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
@Ron też prawda. Źródłem informacji zostaje obecnie czat FLEX, natomiast z użytkowników FLEX nikt nie napisał, że dostał FUP, więc pytanie zostaje czysto teoretyczne. Może komuś uda się sprawdzić w praktyce. Osobiście nie sprawdzę, bo nie wybieram się zagramanicę na dłuższy czas.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
Wykluczył bym ewentualność, że nikt nie przekroczył tego czasu. Podobnie jak ja za granicą pracuje 3-5% ludzi, więc przy 150 tysiącach klientów Orange Flex ok. 5 tys. lub nawet więcej pracuje za granicą.
Jestem we Flex nowy, więc trochę to czasu zajmie, ale będę obserwował i Was poinformuję jeśli te dodatkowe stawki się u mnie pojawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
@bawool też mi ciężko uwierzyć, że nikt z Flex nie załapał się na FUP. Ba początku zeszłego roku mieli 100 tysięcy aktywnych użytkowników. To czekamy na wieści
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
Fajnie by było jakby operator stworzył nową taryfę we FLEX lub abo z usługami głównie w roamingu. Płatny pakiet z Rozmowami SMS i z 15GB za ok 100 zł? Chętni się znajdą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
@Ron według mnie taka oferta nie ma szans powstać. W samym Orange w najwyższym abonamencie do wykorzystania w Unii jest ok 11 GB. Dodatkowi nie sądzę aby dało się opłaty FUP jakoś przeskoczyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
Chyba ktoś nie zrozumiał. Stworzenie specjalnej taryfy dla pracujących za granicą. Kwota abonamentu wysoka, ale bez niespodzianek. Na pewno znajdzie chętnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming FLEX i FUP
@Piotrekk85 Zgadzam się. Sieci stosują RLAH Więc jak ktoś sporadycznie wyjeżdża nic nie dokłada. Jak jest dłużej wchodzi FUP. I to już klient sam musi podjąć decyzję. Albo korzysta z dopłatami albo kupuje numer lokalnego operatora..