- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru tel z FLEX do innej oferty Orange.
Dlatego są już rozsyłane powiadomienia w apce FLEX, że będą zmiany, powodujące rośnięcie FLEX-a ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , a są rozsyłane, bo ja mam wszystkie trzy checkboxem oznaczone i jakoś ani razu nie otrzymałem powiadomienia na appkę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim cały czas idą powiadomienia na aplikację FLEX. Jak na czacie rozmawiasz, jak ktoś skorzysta z Twojego kodu polecającego, no i oczywiście powiadomienia systemowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał_FLEXnapisał(-a)Hej, niczego innego poza tym, co napisałem wcześniej nie mogę napisać. Temat jest bardziej skomplikowany niż może się wydawać i generalnie w chwili obecnej koncentrujemy się na funkcjonalnościach rozwijających Flexa (Rodzina Flex, Przekazywanie GB i funkcjonalności, które wkrótce sie pojawią są tego dowodem). Mamy już na migracje powrotną pomysł i jest to w backlogu więc cierpliwości 🙂
I jak tam wygląda kwestia migracji powrotnej? Nadal w backlogu? Przeniosłem się z innej sieci do Flex'a i teraz przy okazji podpisywania umowy na Internet oraz TV okazało się, że nie ma możliwości przeniesienia numeru z Orange Flex do Orange. Okazuje się, że trzeba zrobić jakąś serię fikołków, żeby tego dokonać.
1. Przenieść się do innej sieci (Nie Orange)
2. Przenieść się z innej sieci do Orange
3. Podmienić numer w pakiecie Orange Love z "nowego" na ten przeniesiony.
User experience -1/10. Dajmy zarobić innej sieci przez chwilę zamiast pozwolić w łatwy sposób się zmigrować pomiędzy własnymi sieciami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@R420R z migracja z FLEX do Orange na kartę lub abonament już wielokrotnie był temat poruszany. Dodam, że z FLEX do NJU też nie można przenieść numeru. Niestety jednak nic w tej sprawie od dawna sienie zmieniło. Zastanawiam się, skoro nie podoba się Tobie sytuacja przeniesienia numeru z FLEX do innej oferty, to czemu numer chcesz wsadzić w ofertę LOVE? Tu też masz ograniczenia. miedzy innymi brak cesji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , głównie z tego powodu, że biorąc teraz pakiet LOVE za 10zł miesięcznie w opcji która mnie interesuje jest 50GB internetu i 11GB w roamingu. W dodatku pakiet taki względem pakietu bez telefonu jest przez 2 miesiące za darmo. Wiec po co płacić te 30zł za 30GB jak mogę 10zł za 50GB (5G w cenie). A 2 miesiące za free powodują, że i tak przez cały okres umowy to 10zł się niweluje względem wzięcia opcji bez.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer w Love fajnie wychodzi. Jednak jeszcze nie opracowali sposobu by zrobić to iednokrokowo. Przenosisz numer z Flex.do innej sieci. Następnie od razu podpisując umowę na Love zgłaszasz prze niesienie do znowu Numer jak będzie na kartę to szybka akcja. Moim zdaniem gra warta świeczki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co z przeniesieniem numeru z FLEX do oferty Orange? Dalej brak tej opcji, na koniec roku już miało być wprowadzone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Co z przeniesieniem numeru z FLEX do oferty Orange? Dalej brak tej opcji, na koniec roku już miało być wprowadzone.
@ketrasaArtur gdzie znajduje się informacja, że przeniesienie z Flex do głównego Orange miało być wprowadzone na koniec (ubiegłego?) roku?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję, że możliwość migracji nie spowoduje zmniejsze liczby klientów we flex.
Flex jest traktowany jak abonament mimo, że działa w systemie przedpłaty. W TV lecą reklamy NJU, też dobrze, że są promowane umowy naczas nieokreślony.
Ale flex, to bardzo duża wygoda w korzystaniu usług. Jestem za większym promowaniem flexa. Działa bez najmniejszych problemów. 🙂🧡📶