Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przeniesienie numeru do FLEX

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

Witam,

Dzisiejszej nocy zostałem przeniesiony do PLAY z uwagi na konieczność dokonania cesji na moją osobę, plan docelowy mam taki aby przejść do Orange Flex.

Dzisiaj rano wykonałem wszystkie kroki w aplikacji Orange Flex i dostaję za każdym razem informacje zwrotną "Transfer wstrzymany" Mój numer jest przenoszony do innego operatora, przeniesienie było w nocy i karta w PLAY już działa wszystko w opcji prepaid.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20155
  • 58324
  • 793

@Husiek mimo, że numer jest już w PLAY, cały proces przenoszenia trwa około 24 godzin. Muszą się zaktualizować wszystkie dane związane z przeniesieniem, a to trochę trwa, dlatego wyskakuje taki komunikat, że numer jest w trakcie przenoszenia u innego operatora. Odczekaj z dzień lub najlepiej dwa i ponów przenoszenie numeru do FLEX.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

• 20155
  • 58324
  • 793

@Husiek mimo, że numer jest już w PLAY, cały proces przenoszenia trwa około 24 godzin. Muszą się zaktualizować wszystkie dane związane z przeniesieniem, a to trochę trwa, dlatego wyskakuje taki komunikat, że numer jest w trakcie przenoszenia u innego operatora. Odczekaj z dzień lub najlepiej dwa i ponów przenoszenie numeru do FLEX.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

A na takiej zasadzie 🙂 super dziekuje bardzo za odpowiedz!

• 20155
  • 58324
  • 793

@Husiek tak więc trochę cierpliwości i za klika dni witaj we FLEX 🤗 

• 20155
  • 58324
  • 793

@Husiek jeżeli pierwszy raz do FLEX, to warto skorzystać z kodów polecających:

https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Polecaj-zarabiaj-z-Orange-Flex-kody-spo%C5%82eczno%C...

Kody należy wpisać przed dokonaniem płatności za plan.