- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejście z firmy na flex
@An-zg Już jest! Flex otwiera się na jednoosobowe działalności gospodarcze! Otwórz nowe konto Flex dla Firm i korzystaj z zalet Flexa. A po każdej płatności dostaniesz e-fakturę na maila. Więcej na: flex.orange.pl/oferta/flex-dla-firm
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mariya_FLEX niestety nie jest to do końca prawdą, posiadam abonament Dla Firm i nie mogę przenieść numeru do Flex:(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie. Posiadam tylko telefon, nie mam też żadnych włączonych usług, a z informacji od konsultanta Flex mój plan taryfowy jest wykluczony z migracji, niestety żadnych powodów takie stanu rzeczy nie poznałem;)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W mój orange wyświetla się tylko taka nazwa Dla Firm (taką też podał mi konsultant na chacie) więc nie znam wariantu, płacę 55,34 (44,54 po rabatach za zgodę marketingową i eFakturę) rozmowy, smsy no limit + 10 GB internetu, czy ma to jakieś znaczenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie ten sam problem, ta sama oferta Dla Firm. Nie ma możliwości automatycznego przeniesienia. Kontaktowałem się z czat oferty flex, tam mnie przekierowali do support Orange. Dowiedziałem się tylko, że niby mam ofertę dla grup, jednak nigdy takowej nie zamawiałem. W profilu Orange też nie ma śladu takowej. Kontaktowałem się z czat Orange i tam tylko mnie odesłali do infolinii. Przejdę się do salonu, może tam będą w stanie pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Daj znać jak uda Ci się coś ustalić. Prawdopodobnie zostaje przeniesienie numeru do innego operatora na kartę i dopiero wtedy migracja do flex. Ogólnie strasznie bez sensu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »