- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Chciałem sprawdzić stan swojego konta w Orange Flex. Otwarłem aplikację logując się odciskiem palca. Kilka sekund później zostałem automatycznie wylogowany I cofnięty do ekranu logowania. Aplikacja nie przyjmuje mojego loginu twierdząc że taki email nie istnieje w baize danych, reset hasła nie działa. Próba zalogowania się przez stronę WWW kończy się podobnie. Telefon na infolinię nieudany "nie masz środków na numery premium". Co się dzieje???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Miałem ustawione w aplikacji logowanie odciskiem palca. Logowanie przeszło poprawnie, ale aplikacja mnie wylogowała sama po sekundzie - dwóch.
Po usunięciu aplikacji z telefonu, znów pojawia się login odciskiem palca, i znów wylogowuje mnie prawie natychmiast.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Ale na samym początku musiałeś zarejestrować się. To jaką formę rejestracji wybrałeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Na początku wybrałem rejestrację mailem. I użyłem go podczas próby logowania.
Przed chwilą udało mi się zalogować za pomocą odcisku. Wygląda na to, że na razie działa. Nie wiem tylko, czy rzecz się nie powtórzy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Bo np. na gmailu adres jankowalski@gmail.com oraz jan.kowalski@gmail.com to takie same adresy, ale dla aplikacji flex dwa różne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z kontem Flex
Tak, email był dobry. Nie wiem co się stało i dlaczego aplikacja wylogowała mnie "sama z siebie".