- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzis wyskoczyl mi komunikat o pracach aktualizacyjnych w apce FLEX. Ciekawe co nowego pojawi sie w apce
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pracę już się chyba zakończyły. A już myślałem że ktoś naprawi ficzer z widocznościa czarnych znaków z paska na granatowym tle...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace serwisowe apka FLEX
@ketrasaArtur , gdzie masz ludzika i trybiki jest pytajnik;
Widzę dodany ulubiony numer do przekazywania GB. W poprzednim miesiącu były tylko sugestie z kontaktów. Tyle zauważyłem. Nie wiem, czy wcześniej już była pozycja w roamingu-rozmowy międzynarodowe.
Wersja 16.0.4 (20285.0)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś od samego rana trwają prace serwisowe. Chyba jakaś poważniejsza awaria, bo nie ma podanego czasu zakończenia. Szacowane jest na kilka godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , jak stuknąłem w ikonkę ludzika z trybikami, pojawił się pytajnik w tym miejscu i komunikat na pomarańczowym tle: "Coś tu nie działa? Zgadza się. Wyłączyliśmy kilka funkcji, bo pracujemy nad sporą aktualizacją aplikacji. Zaglądaj - wrócimy już niedługo. Przepraszamy za utrudnienia!"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak dokładnie, jest jakaś nieprzewidziana awaria. W apce znalazł, że są wyłączone funkcje do zarządzania kartami SIM. Da się wejść do zakładki, ale nie da się modyfikować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oby @ketrasaArtur chociaż na aktualizacjach na "żywym organizmie" można by było skutecznie nawiązywać połączenia. Przetestujemy ich działania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmienił się wygląd apki. Ludzik z trybikiem został zastąpiony znakiem zapytania i nie da się dalej wiejść do zarządzania kartami SIM, usługami, danymi osobowymi itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , ale mi podpadłeś! Jak Ty czytasz posty...po łebkach? Przecież ten komunikat "zerżnąłem" wcześniej i napisałem o tym. Posmaruj sobie trybiki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim u mnie pojawił się ten komunikat dużo później. Ale ja dałem fotkę, a Ty nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , po części zwracam honor do kieszeni, bo widocznie takie poślizgi, jak ten mój z przed 4 dni, mają we Flexie miejsce. Zrzut zrobiłem wówczas, ale łatwiej mi było go przepisać, ponieważ nie opanowałem jeszcze interakcji pomiędzy moim smartkaczem, a Windowsem 10. Jakby co, to część funkcjonalności jest już dostępna. Uaktywniłem jedną i zdaje mi się, że dołożyli wiadomości e-mail do powiadomień. Na wszelki wypadek zapisałem zmiany. Dalej jednak jest pytajnik, zamiast trybików z ludzikiem.
- « Poprzedni
- Następny »