Nie można wyświetlić tego widżeta.

Polecenie Flex - limit

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6575
  • 16468
  • 88

Polecenie Flex - limit

@ketrasaArtur  to potwierdza nasz kolega @Piotrekk85 to informacje potwierdzona 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19627
  • 56840
  • 772

Polecenie Flex - limit

@Citi2017  poprzestanę na 10 poleceniach i zgłoszę usunięcie mojego kodu polecającego. Co za dużo, to niezdrowo Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Polecenie Flex - limit

w którym momencie mam wpisać ten kod polecenia ponieważ dziś zrobiłem przeniesienie numeru i jeszcze nie miałem możliwości podania polecenia 

• 19627
  • 56840
  • 772

Polecenie Flex - limit

Kod wpisujesz przed dodaniem karty płatniczej.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 193
  • 383
  • 1

Polecenie Flex - limit

Ostatnio pytałem na czacie ilem mam jeszcze poleceń wtedy było 1 i wg obliczen mam już 10 pleconych zwrot dostane gdzieś w połowie marca, czy kod powinin wygasnąć w aplikacji i być już nie dostępny? bo tak nie jest i nie wiem czy polecać dalej. 

• 19627
  • 56840
  • 772

Polecenie Flex - limit

@scanx kod nie wygaśnie, dalej będzie widoczny taki sam.

Zgodnie z regulaminem, z polecenia (Twojego kodu) może skorzystać 10 osób.

• 193
  • 383
  • 1

Polecenie Flex - limit

Trochę bez sens bo widzisz że nadal możesz udostępnić i tak robisz lub jak ktoś nie zna szczegułów... Wg mnie i innych pewnie może dodać licznik i jak dasz 10x kod polecen powinen zablokować się a nie być nadal dostepny. 

• 19627
  • 56840
  • 772

Polecenie Flex - limit

@scanx tak by  było najlepiej. Pytanie tylko w którym momencie miałby być blokowany kod:

• czy jak już 10 osób zostanie poleconych?
  • czy jak już dostaniesz od 10 osób bonus?

Jedna osoba mi się trafiła, która nie opłaciła planu. Więc jak byłby kod blokowany po poleceniu 10 osób, to kolejna osoba mogła by skorzystać, jak poprzednia by zrezygnowała nie opłacając planu, bądź zamykając plan/ rezygnując z numeru we FLEX.

Jeżeli miałby być blokowany kod polecający po otrzymaniu bonusu, gdzie trzeba czekać miesiąc, to co z osobami, które skorzystają jako kolejne powyżej 10-tego polecenia? Czy też powinny otrzymać bonus, czy nie?

Ogólnie jestem za blokowaniem kodu polecającego. Uważam, że mogło by to wyeliminować niepotrzebne pomyłki.

• 193
  • 383
  • 1

Polecenie Flex - limit

Też miałem taki moment że kolega nie opłacił plan ale i tak przysluguje ci 50zl tak pisali mi na czacie tylko osoba która nie zdążyła na czas opłacić nie dostanie albo dostanie tylko z opóźnienie pisze z doświadczenia.

Może ludzie z flex mieli by bardziej inne podpowiedzi. Jak się pisalo 50zl nie dostaniesz jak zrezygnuje i pujdzie do innej sieci ale jak sie spozni lub nie oplaci to i tak masz tylko ty 50zl. 

• 19627
  • 56840
  • 772

Polecenie Flex - limit

@scanx ja nie dostałem, ktoś nie opłacił, u nie pojawił się bonus, a za chwilę został cofnięty. Na czacie mi dopiero wytłumaczyli, co się stało. Bo takich informacji niestety nie ma nawet w powiadomieniach.