Nie można wyświetlić tego widżeta.

Po rezygnacji z Flexa przestała działać karta sim

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 521
  • 2096
  • 8

To są właśnie te przykre wady Fleksa. Można zrezygnować w każdej chwili ale nie każdy ma świadomość, że taka rezygnacja kończy się wyłączeniem numeru. Flex to nie oferta na kartę gdzie jak nie ma kasy to najwyżej nie da się zadzwonić...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20048
  • 57944
  • 787

@Ianus72 dlatego używam FLEX-a jako dodatek, natomiast dla osób, które nie chcą stracić kasy w nieprzewidziany sposób, np po przez roaming, czy usługi wysokopłatne, to też jest świetne rozwiązanie.

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 789
  • 3331
  • 18

Wątek już ma tydzień, ale tylko dodam, ze Flexa bez problemu można przejść np do nju na kartę, więc, jak dla mnie wszystko działa jak należy.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2685
  • 14294
  • 71

Dziwny temat🤔

Jeśli @andersen wyłączyłeś/ anulowana została subskrypcja, zaraz na początku, to po zwrocie kasy, numer bezpowrotnie jest likwidowany, jeśli było to nieświadomie zrobione, to trzeba było od razu zgłosić to na czat, po zwrocie kasy, numer ginie bezpowrotnie 😎

• 20048
  • 57944
  • 787

I po pewnym czasie jest ponownie wrzucany do puli numerów do ponownego użytku.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2685
  • 14294
  • 71

@ketrasaArtur takim sposobem, pozbyłem się kilku numerów z Orange, ale zrobiłem to świadomie, szkoda że w Orange prepaid, nie da się wygasić numer, poprzez portal czy aplikacje 😎

• 20048
  • 57944
  • 787

@IreneuszCD miałem tyle numerów w MO, że musiałem w pewnym momencie na szybko się ich pozbyć. Stwierdziłem, że przez FLEX-a będzie najszybciej i oczywiście tak mi się spodobało pozbywanie numerów, że w końcu zostałem we FLEX zawieszony za zbyt wielką ilość zrezygnowanych numerów 🤗

Teraz oba konta FLEX i MO muszę traktować delikatnie, aby znowu nie zostać wykluczony z usług Orange 😎