Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Flex - dodatkowe karty SIM

ROZWIĄZANE

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 609
  • 2579
  • 14

Hej. Czy jest jakiś inny sposób niż dostarczenie dodatkowych kart SIM kurierem DPD?  Albo, czy mam możliwość upoważnić żonę do odbioru tych kart? Problem jest taki, że z przyczyn zawodowych nie jest w stanie zaplanować, kiedy i gdzie będę.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19820
  • 57373
  • 782

@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.

Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 ODPOW. 8

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6503
  • 26666
  • 217

@atlas_cudow 

Starter flex możesz wziąć z salonu.

• 19820
  • 57373
  • 782

@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.

Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.

• 609
  • 2579
  • 14

Karty SIM nie muszą być dostarczone do rąk własnych? Tak jak jest to w przypadku zwykłego startera?  

• 19820
  • 57373
  • 782

@atlas_cudow dokładnie, może odebrać inna osoba w Twoim imieniu.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6503
  • 26666
  • 217

U mnie kurier tożsamości nie sprawdzał, ale praktycznie już zna wszystkich domowników, dużo przesyłek już dostarczał.

• 609
  • 2579
  • 14

W moim mieście kurier jest taki hmmm stanowczy, że nie ma mowy o odebraniu czegokolwiek przez moją żone.  No taki człowiek... Pomimo, ze on zna prywatnie mnie i moją żone:D . No ale ok.... prawo to prawo. Czyli jest możliwość dostarczenia dodatkowych kart SIM do paczkomatu?

Dziękuję panowie za pomoc. @j131 @ketrasaArtur  Niestety nie ma możliwości oznaczenia 2 odpowiedzi jako rozwiązanie. Ale obaj panowie mi pomogliacie. Dzięki!

• 19820
  • 57373
  • 782

@atlas_cudow jak najbardziej, w momencie wymiany, czy aktywacji dodatkowej karty SIM,  możesz zamówić do paczkomatu.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2512
  • 13639
  • 65

@atlas_cudow To masz rygorystyczne dostawy, u mnie to kurier by pieskom dał byle potwierdzenie podpisali 🤣

Ci się da kieruje do paczkomatu, tak bezpieczniej 😎