- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej. Czy jest jakiś inny sposób niż dostarczenie dodatkowych kart SIM kurierem DPD? Albo, czy mam możliwość upoważnić żonę do odbioru tych kart? Problem jest taki, że z przyczyn zawodowych nie jest w stanie zaplanować, kiedy i gdzie będę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.
Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex - dodatkowe karty SIM
Starter flex możesz wziąć z salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.
Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty SIM nie muszą być dostarczone do rąk własnych? Tak jak jest to w przypadku zwykłego startera?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow dokładnie, może odebrać inna osoba w Twoim imieniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie kurier tożsamości nie sprawdzał, ale praktycznie już zna wszystkich domowników, dużo przesyłek już dostarczał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W moim mieście kurier jest taki hmmm stanowczy, że nie ma mowy o odebraniu czegokolwiek przez moją żone. No taki człowiek... Pomimo, ze on zna prywatnie mnie i moją żone:D . No ale ok.... prawo to prawo. Czyli jest możliwość dostarczenia dodatkowych kart SIM do paczkomatu?
Dziękuję panowie za pomoc. @j131 @ketrasaArtur Niestety nie ma możliwości oznaczenia 2 odpowiedzi jako rozwiązanie. Ale obaj panowie mi pomogliacie. Dzięki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow jak najbardziej, w momencie wymiany, czy aktywacji dodatkowej karty SIM, możesz zamówić do paczkomatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow To masz rygorystyczne dostawy, u mnie to kurier by pieskom dał byle potwierdzenie podpisali 🤣
Ci się da kieruje do paczkomatu, tak bezpieczniej 😎