- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Flex Rodzina czy osobne konta
Ale chyba w grupie Orange numery przenoszą się "od ręki", tak? To jak przenoszę oba tego samego dnia to w którym momencie tracę zniżki?
Jak rozumiem, te problemy są jak przenoszę numer do Rodziny, tak? Jak będę miał oddzielne konta i zacznę przenosić od numeru dodatkowego z Duetu to problemu nie ma?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@darek_s74 tak, jak przenosisz do Rodziny, to podobno są problemy, ale @Ron podaję, że od razu przeniósł numery do oferty Rodzina bez kłopotów. Mam dwie sprzeczne informacje i teraz nie bardzo wiem jak doradzić, może faktycznie jest jak @Ron podaję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z NJU Mobile wynikały z tego, że w NJU musisz być minimum jeden pełny okres rozliczeniowy, a później nie ma problemu z przeniesieniem.
Przenosiłem od konkurencji (nie z NJU) dwa numery na raz i bez problemu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko się udało, przeniosłem trzy numery do Flex-a na oddzielne konta. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc.
Ostatnie pytanie bo jeszcze nigdy nie przenosiłem numerów. Czy jak w NjuMobile miałem abonament duet i przeniosłem oba numery to jeszcze mam coś im zgłaszać? W sensie jakieś wypowiedzenia umowy, rezygnacje itp. Czy temat Nju mam już zamknięty całkowicie po przeniesieniu numerów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@darek_s74 jeżeli wszystkie należności są uregulowane, to już masz temat z Nju zamknięty. Nie trzeba nic zgłaszać. Informacja wewnętrznie jest wymieniana między FLEX a Nju w trakcie przenoszenia numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok rozumiem, dzięki
- « Poprzedni
- Następny »