- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieudana płatność za plan i szybka blokada numeru bez 24h karencji
No mi się zdarzyło pod Flex mam podpiętą wirtualną kartę raz ją skasowałem w aplikacji banku i zapomnialem zmienic ze 2 razy na bankowej aplikacji wyskoczyło żebym autoryzować płatność i nie przeszło
Niestety Flex kara za opóźnione płatności i to dotkliwie , przy zawieraniu umowy zgadzamy się na to ale jeśli się zdarzy to raczej klient nie jest zadowolony bo zawsze z tyłu głowy jest myśl że przecież gdzie indziej tego nie ma no ale w zamian można przekazać komuś gigabajty więc coś za coś…
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xethnapisał(-a)No mi się zdarzyło pod Flex mam podpiętą wirtualną kartę raz ją skasowałem w aplikacji banku i zapomnialem zmienic ze 2 razy na bankowej aplikacji wyskoczyło żebym autoryzować płatność i nie przeszło
Niestety Flex kara za opóźnione płatności i to dotkliwie , przy zawieraniu umowy zgadzamy się na to ale jeśli się zdarzy to raczej klient nie jest zadowolony bo zawsze z tyłu głowy jest myśl że przecież gdzie indziej tego nie ma no ale w zamian można przekazać komuś gigabajty więc coś za coś…
Blokowanie numeru nie następuje od razu, więc nie siej paniki, oferta jest bardzo dobra, tylko wymaga pilnowania płatności za subskrypcję, ja zawsze mam jedną wpłatę na plus, jakby bank płatności w terminie nie zrobił 😎
Tak odnośnie nowych umów, jakby dało się z e-sim, to online przez internet, załatwi się wszystko, szkoda że nie jest to standard 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Oczywiście że od razu, ostatnia taka sytuacje miałem miesiąc temu i minutę po godzinie do której pakiet był ważny telefon już nie działał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Usługi są zawieszane po 24 godzinach od nieudanej płatności, a nie po minucie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@xethnapisał(-a)Oczywiście że od razu, ostatnia taka sytuacje miałem miesiąc temu i minutę po godzinie do której pakiet był ważny telefon już nie działał.
@xeth , potwierdzam natychmiastową blokadę, bo zdarzyło mi się po prostu zapomnieć doładować kilka razy w terminie i o tej samej godzinie. Nawet jednego, feralnego razu nie mogłem się z przypisanego numeru zalogować i dobrze, że miałem drugi smartfon z OL pod ręką, kiedy już dokonałem płatności, by wyjaśnić na czacie całą sytuację. Ot, wybryk natury i cudów techniki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@bronzubnapisał(-a)
@xethnapisał(-a)Oczywiście że od razu, ostatnia taka sytuacje miałem miesiąc temu i minutę po godzinie do której pakiet był ważny telefon już nie działał.
@xeth , potwierdzam natychmiastową blokadę, bo zdarzyło mi się po prostu zapomnieć doładować kilka razy w terminie i o tej samej godzinie. Nawet jednego, feralnego razu nie mogłem się z przypisanego numeru zalogować i dobrze, że miałem drugi smartfon z OL pod ręką, kiedy już dokonałem płatności, by wyjaśnić na czacie całą sytuację. Ot, wybryk natury i cudów techniki.
dlatego na takie sytuacje warto mieć kartę z OFnK i tam mieć GB na czarną godzinę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Wy chyba macie jakiegoś innego FLEXa 😉
Ja dostałem SMSa oraz wiadomość w aplikacji o nieudanej płatność oraz 24 godziny na reakcję.
Czyli dokładnie tak jak to opisano w zakładce Pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
@IreneuszCDnapisał(-a)Blokowanie numeru nie następuje od razu, więc nie siej paniki, oferta jest bardzo dobra, tylko wymaga pilnowania płatności za subskrypcję, ja zawsze mam jedną wpłatę na plus, jakby bank płatności w terminie nie zrobił
Zaraz a w Flex przypadkiem płatności nie są pobierane automatycznie z karty za subskrypcję?
Mogłem się pomylić jak coś - ale zawsze wydawało mi się, że można ustawić automatyczne płatności za Flex'a
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w Orange Flex
Można podłączyć kartę, można również blikiem doładować konto na 2 msc z góry. A można chyba to i to.... Up to U...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieudana płatność za plan i szybka blokada numeru bez 24h karencji
@atlas_cudownapisał(-a)
Można podłączyć kartę, można również blikiem doładować konto na 2 msc z góry. A można chyba to i to.... Up to U...
Można to i to ale chyba to nic nie daje...
Jeżeli masz ustawioną płatność z karty i ona nie przejdzie to nawet posiadanie środków z doładowania blikiem chyba nic nie pomoże...
Ale może jest inaczej?
- « Poprzedni
- Następny »