- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kto pozwoli mi podać numer flex GB dodajemy i wysłany i odbieramy^^ jeśli o to zgodę
Mogę prosić o dodać numer ludzi waszymi dla wymiennych GB dodawaniu i wysyłaniu GB jakbyś potrzebował a późnej ja byłbym potrzebował to byłoby fajnie ^^ pozdrawiam. Jak coś to napisz masz na maila numer kontakt e-mail :
E-mail wyślij na priv o numer np wymiennych GB jakby coś fajnie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kto pozwoli mi podać numer flex GB dodajemy i wysłany i odbieramy^^ jeśli o to zgodę
@Anonim jesli chodzi Ci o zdobycie kodu na GB to tutaj jest odpowiedni temat. Wystarczy poprosic😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kod nie można zrobić bo aktywny, może numer telefon żeby wysyłać zbierać wymieniać GB żeby podawać komuś GB i gdyby napisać o prosić sms o GB podawać GB mnie bo będzie wygodnie i dobre pomysłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy to tekst z tłumacza google? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodziło że kogoś podawać z dodawać GB zbierać od kogoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nic nie rozumiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
😵
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Że kogoś podawać Gb do dostęp internet wysyłać coś brakuję GB można prosić o doładowanie GB i proste