- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej
Czy ktoś może wie czy i kiedy Orange zamierza uruchomić obsługę SMS przez WiFi w ofercie Flex? Na razie nie działa i niestety nie udało mi się znaleźć żadnego info by mieli to naprawić. Podobny problem występuje w nju subskrypcja.
Dziwne, bo w innych ofertach Orange nie ma tego problemu i przez WiFi można słać i odbierać SMS oraz MMS.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zdzichu5001 na pewno z czasem będzie. Jako użytkownicy, takich informacji nie mamy.
Trzeba czekać i obserwować informacje pojawiające się w internecie, forum, blog, strona, itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zdzichu5001 na pewno z czasem będzie. Jako użytkownicy, takich informacji nie mamy.
Trzeba czekać i obserwować informacje pojawiające się w internecie, forum, blog, strona, itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy SMS przez WiFi Calling w Flex?
@zdzichu5001 A taka niby nowoczesna usługa. Na moje zgłoszenie w nju nikt nawet nie raczył odpowiedzieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za odpowiedź.
Coraz gorzej ten Flex wypada na tle konkurencji. Niby jest WiFi Calling ale tak na pół gwizdka. Ale lenistwo płatności z podpiętą kartą trzyma nadal...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Wy mówicie o RCS, czy innej usłudze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Czy Wy mówicie o RCS, czy innej usłudze?
Nie wydaje mi się żeby to było realizowane przez RCS. Po prostu normalne SMSy przychodzą lub nie przychodzą kiedy telefon jest tylko podłaczony do WiFi (np. w trybie samolotowym). To nie działa we Flex, mimo że rozmowy można wtedy normalne prowadzić.