Ile trwa okres rozliczeniowy w orange flex

ROZWIĄZANE

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@_Artek_ to tak możesz złożyć wniosek o przeniesienie, ale nie wcześniej jak około 5 Czerwca po aktywacji numeru we FLEX z datą, jak zaplanowałeś 1 Września.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 882
  • 3819
  • 6

Ale mam fuksa, promocja u nowego operatora tylko do 24.06......znając praktykę operatorów to po 24,06 będzie coś nowego typu rok za darmo a potem 100% ceny ale wolę nie ryzykować i nie sprawdzać 😄 zamówię sobie 20.06 z datą przeniesienia 1.09 i powinno być ok ::D  

Przy okazji, na czacie flex dowiedziałem się że. okres rozliczeniowy nie zmienia się niezależnie od tego ile trwa dany miesiąc 😄 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Z tymi promocjami to jest, tak że najtaniej kiedy ich nie ma.

Serio, jak widzę jakąś "promke" u telekoma, to czekam aż się skończy i będzie taniej 🙂

• 882
  • 3819
  • 6

Wysłałem Ci tą promkę na priv myślę że cena będzie taka sama, spodziewam się jedynie zmiany wariantu typu rok za 0 a potem 100% ceny, ale ja wolę tak jak jest teraz. 😄

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35100
  • 293

@_Artek_napisał(-a)

...

okres rozliczeniowy nie zmienia się niezależnie od tego ile trwa dany miesiąc 😄 

Długość okresu rozliczeniowego jest równa długości miesiąca. Czyli się zmienia. Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.

• 882
  • 3819
  • 6

Przeniesienie i aktywacja we FLEX zrealizowane bez problemu:)

• 637
  • 2503
  • 8

@j131napisał(-a)

Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.

A jak to zadziała jeśli okres kończy się 31-go?

• 2842
  • 12101
  • 74

@Ianus72napisał(-a)

@j131napisał(-a)

Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.

A jak myślisz? Jestem pewny, że umiesz policzyć dni w miesiącu... Naprawdę wierzę w Ciebie!

• 637
  • 2503
  • 8

@atlas_cudownapisał(-a)

@Ianus72napisał(-a)

@j131napisał(-a)

Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić?

A jak myślisz? Jestem pewny, że umiesz policzyć dni w miesiącu... Naprawdę wierzę w Ciebie!

Moje pytanie było związane ze stwierdzeniem: Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia.

To nie kwestia wiary...

• 2842
  • 12101
  • 74

To może inaczej. U  mnie zawsze nowy okres rozliczeniowy zaczyna się 13'go każdego miesiąca o godzinie 20:03.