- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile trwa okres rozliczeniowy w orange flex
@_Artek_ to tak możesz złożyć wniosek o przeniesienie, ale nie wcześniej jak około 5 Czerwca po aktywacji numeru we FLEX z datą, jak zaplanowałeś 1 Września.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale mam fuksa, promocja u nowego operatora tylko do 24.06......znając praktykę operatorów to po 24,06 będzie coś nowego typu rok za darmo a potem 100% ceny ale wolę nie ryzykować i nie sprawdzać 😄 zamówię sobie 20.06 z datą przeniesienia 1.09 i powinno być ok ::D
Przy okazji, na czacie flex dowiedziałem się że. okres rozliczeniowy nie zmienia się niezależnie od tego ile trwa dany miesiąc 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tymi promocjami to jest, tak że najtaniej kiedy ich nie ma.
Serio, jak widzę jakąś "promke" u telekoma, to czekam aż się skończy i będzie taniej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałem Ci tą promkę na priv myślę że cena będzie taka sama, spodziewam się jedynie zmiany wariantu typu rok za 0 a potem 100% ceny, ale ja wolę tak jak jest teraz. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)...
okres rozliczeniowy nie zmienia się niezależnie od tego ile trwa dany miesiąc 😄
Długość okresu rozliczeniowego jest równa długości miesiąca. Czyli się zmienia. Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie i aktywacja we FLEX zrealizowane bez problemu:)
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.
A jak to zadziała jeśli okres kończy się 31-go?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72napisał(-a)
@j131napisał(-a)Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić? Tak działają miesięcznie okresy rozliczeniowe.
A jak myślisz? Jestem pewny, że umiesz policzyć dni w miesiącu... Naprawdę wierzę w Ciebie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)
@Ianus72napisał(-a)
@j131napisał(-a)Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia. No ale jak sobie to inaczej można wyobrazić?
A jak myślisz? Jestem pewny, że umiesz policzyć dni w miesiącu... Naprawdę wierzę w Ciebie!
Moje pytanie było związane ze stwierdzeniem: Numer dnia miesiąca w którym następuje zakończenie okresu rozliczeniowego się nie zmienia.
To nie kwestia wiary...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To może inaczej. U mnie zawsze nowy okres rozliczeniowy zaczyna się 13'go każdego miesiąca o godzinie 20:03.