- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam takie pytanie. Do 13 lutego mam umowę z t mobile na internet mobilny. Umowa wypowiedziana. Chciałbym przenieść numer do flex z dniem 14 lutego.Kiedy muszę opłacić pakiet we flex ,aby wszystko było ok i kiedy mam wpisać ten kod siemaflex aby mieć 3 miesiące gratis? Czy już dziś mam opłacić pakiet i wpisać ten kod siemaflex, bo właśnie dziś będe robił wniosek o przeniesienie numeru?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawo241 wszystkie powiadomienia są podawane w aplikacji. Trzeba tylko przypilnować. Kod zniżkowy trzeba wpisać przed dokonaniem płatności. Pole do wpisania kodu powinno pojawić się jakieś 1-2 dni przed przeniesieniem numeru. Po wpisaniu kodu i akceptacji można dokonać opłaty za plan. Musi być zachowana kolejność, najpierw kod, potem opłata. Jeśli będzie odwrotnie, to zniżka nie zostanie przyznana, jak również zniżka nie jest dostępna dla osób, które już były kiedyś we FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex i przeniesienie numeru z kodem siemaflex. Kiedy mam go wpisać?
@pawo241 kod musisz wpisać po przeniesieniu numeru, ale przed aktywacją pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawo241 wszystkie powiadomienia są podawane w aplikacji. Trzeba tylko przypilnować. Kod zniżkowy trzeba wpisać przed dokonaniem płatności. Pole do wpisania kodu powinno pojawić się jakieś 1-2 dni przed przeniesieniem numeru. Po wpisaniu kodu i akceptacji można dokonać opłaty za plan. Musi być zachowana kolejność, najpierw kod, potem opłata. Jeśli będzie odwrotnie, to zniżka nie zostanie przyznana, jak również zniżka nie jest dostępna dla osób, które już były kiedyś we FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio przenosiłem kolejny numer i nie wpiszesz kodu 2 dni przed przeniesieniem.
@pawo241 możliwość wpisania kodu pojawi się w dniu przeniesienia. Pojawi się okienko Kod Flex i następnie okienko Aktywuj numer we Flex.
Uwaga: Ważna kolejność: Kod SIEMAFLEX, następnie - Aktywuj.
Płatność można podpiąć po zgodzie operatora o przeniesieniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A płatność można też podpiąć w dniu przeniesienia,czy trzeba wcześniej to zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawo241 można w dniu przeniesienia dokonać płatności.