Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20807
  • 59935
  • 819

Ja napiszę tak: mam to przekazuję. Nie będę miał, to nie przekażę. Nie wykorzystam, to wolę oddać.  Do skarbonki nie ma co zbierać, bo też nie wykorzystam.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 578
  • 2309
  • 8

@soundlovers2napisał(-a)

Orange Energia x2, Abonament na firmę w Orange, 3 numery we flex i 2 w OFNK. Do tego aktywne wspomaganie w ofercie Orange na fb i Pepperze, dla ludzi, którzy zielonego pojęcia o zaletach flexa czy OFNK nie mają + dzielenie się kodami z ofert flexa.

@soundlovers2 Orderów masz jak u północnokoreańskiego generała... Ale kultury ani trochę. Napisałeś tu już aż 5 postów i obrażasz mnie pisząc, że bredzę... Tu jest trochę inny poziom dyskusji niż na fb czy pepperze. Może do tej pory nie miałeś z takim do czynienia? Ale tutaj zazwyczaj nikt nikogo nie obraża i szanuje zdanie innych. Wjechałeś tu ze słomą w butach, chwaląc się jak to "cebulujesz" we fleksie czy raczej pasożytujesz z premedytacją i jeszcze sobie zażądałeś GB od konkretnej osoby... Klasa sama w sobie... Nic dziwnego, że na fejsbukowych grupach ludzie nie chcą się dzielić GB z takimi jak ty...

Zespół Nasz Orange
  • 357
  • 5194
  • 27

@Ianus72 i @soundlovers2 robi się z tego przepychanka słowna. Jeśli macie coś sobie do wytłumaczenia - zapraszam Was do wymiany zdań w PW. Temat ten służy dzieleniu się GB, więc kolejne wpisy ad personam będę usuwał.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 578
  • 2309
  • 8

@Michałnapisał(-a)

kolejne wpisy ad personam będę usuwał.

👍

• 20807
  • 59935
  • 819

Kod na GB: 69a71478f475

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 577
  • 2000
  • 3

@Ianus72napisał(-a)

@soundlovers2napisał(-a)

A malkontenci niech kitrają swoje ciężko zapłacone GB. Niech wam z dumą przepadają.

Nikt nic nie kitra... Też przejdę na poziom "pasożyt"... Będę płacił 35 zł i żebrał o GB bo po co mam płacić 80 zł przy stałym miesięcznym zużyciu 600GB. Zawsze przecież kogoś naciągnę... Ale przynajmniej będę udawał, że mi brakło, bez mówienia dawcom wprost, że mnie sponsorują co miesiąc... Powodzenia @soundlovers2 🤣🤣🤣 w dalszym żebraniu. Tylko już nie pisz wprost do kogoś, że ma ci dać! Bo nic ci się nie należy. Ciesz się, że @ketrasaArtur ma gest... Bo nic nie musi dawać akurat tobie. Przestali cię tolerować na FB, że wpadłeś tutaj?

To po co używałeś Flexa jak przez jakiś czas to mogłeś bawiąc się mieć też koło 600 GB w Orange Free na Kartę.

• 20807
  • 59935
  • 819

GB oddam w dobre ręce. Duże pakiety.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5533
  • 18901
  • 187

A ja przekażę potrzebującym 😉 Proszę pisać wiadomość priv z numerem telefonu do zasilenia.

• 20807
  • 59935
  • 819

W urodzinowej ofercie FLEX kod STO6LAT na 60 GB co miesiąc przez 2 miesiące.. 

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 22
  • 65
  • 0

Po jakim czasie kod się aktywuje?