- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
Jak widać LTE wyrabia jeszcze dość dobrze, ale czekamy na prawdziwe 5G, bo póki co nie mamy agregacji częstotliwości 5G, więc po agregacji powinny wzrosnąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
Im więcej osób będzie uciekać z LTE do 5G to i to pasmo będzie bardziej wydajniejsze. Teraz LTE jest mocno oblegane. Z chwilą większej dostępności sieci 5G ilość użytkowników tam się będzie zwiększać za to na LTE spadać. Więc będzie widoczna różnica , wiadomo że nie odrazu ale liczę że po roku tam gdzie LTE czasem wypada słabo z powodu obciążenia sieci zmieni się na lepsze. Na razie sieć 5G jest słabo rozwinięta. W dużych miastach widać różnicę prawie z dnia na dzień i warto przeskoczyć na tą sieć 5G ale poza miastem jeszcze długo trzeba bedzie poczekac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
Jak na razie to wszyscy dostali dostęp do 5G w Orange w dniu dzisiejszym, a o Flexie ktoś zapomniał... 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
"Jak na razie to wszyscy dostali dostęp do 5G w Orange w dniu dzisiejszym, a o Flexie ktoś zapomniał..."
Może i dostali ale to może być jak ze światłowodem . Wszyscy dostali ale tylko na stronie www. Klikasz wychodzi światłowód a potem klikasz dalej i nagle wpadasz w tryb rzeczywistości stara neo do 10mega. Dostać to jedno a możliwości to drugi. U mnie w okolicy nadajniki na sieć 5G milczą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
Wybacz, ale nie zrozumiałeś 😉
Chodzi o dostęp w ofertach. We Flexie nadal tylko w planie za 80 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostęp do 5G
@Glen pisałem że nie warto 😎 Też testowałem 5G i szału niet, trzeba poczekać, ja tam parcia na 5G nie mam, może być i za rok, do tego czasu telefony z obsługę 5G mocno potanieją 🙂