- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy we Flex są jakieś promki na darmowe dni?
@Glut Z dodatkowych kart z tym samym numerem da się dzwonić, możesz mieć więc karty z tym samym numerem w paru telefonach. Chyba, że wybierzesz żeby dodatkowa/dodatkowe karta była tylko do internetu. Sam wybierasz która karta rozmowy i internet, a która tylko internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@idrwal0409 , @arthur , @IreneuszCD dziękuję za wyjaśnienie moich wątpliwości.🤝
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promek na darmowe NL nie ma ale są inne promki głównie same gigsy oraz kody na bilety do cinema city.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)... to one się jakoś dzielą? To nie jest tak, że jedna główna i ...?
W Polsce wszystkie działają tak samo. Czyli wszystkie telefony dzwonią i dostają SMSy. Ale za granicą działa tylko karta główna. Karty dodatkowe mogą przestać działać kiedy główna zaloguje się w roamingu. Tak że jak najbardziej, główna jest tylko jedna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy masz jakieś potwierdzenie tego że dodatkowe karty mogą przestać działać, gdy główna jest w roamingu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W zakładce pomoc jest taki temat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dav4dav4napisał(-a)Czy masz jakieś potwierdzenie tego że dodatkowe karty mogą przestać działać, gdy główna jest w roamingu?
Nie mam. Na pewno samo wylogowanie się karty głównej z sieci nie wyłącza kart dodatkowych - jeśli jest się za granicą ale nie korzysta z GSM (jedynie WiFi), to karty dodatkowe pozostawione w Polsce działają normalnie - to potwierdzam. Natomiast czy są zakłócenia jeśli jednak uskuteczni się roaming to pewny nie jestem - opieram się przede wszystkim na zacytowanych przez przedpiscę zapisach regulaminu. Ostatnio nigdzie nie wyjeżdżałem - najwcześniej będę mógł to sprawdzić wczesną jesienią. Ale mogę przeprowadzić wsteczną kwerendę, może coś się uda ustalić. Jednak chyba wcześniej inni to zweryfikują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja będę za granicą za ok 1.5 miesiąca to w sumie sprawdzę. Mam 2 karty w dwóch routerach.
Z ciekawostek jakie zauważyłem - gdy zablokowałem raz z ciekawości kartę w internetową routerze (opcja w aplikacji), moja główna karta też straciła dostęp do sieci. Włączenie samolotowego i jego wyłączenie z tego co pamiętam pomogło.
- « Poprzedni
- Następny »