- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy plan za 15 zł mogę doładować z sejfu głównego numeru i czy działa pakiet roamingowy
To ja w sumie zadam dodatkowe pytanie. Czy mając ten numer z dodatkowej karty SIM za 15 zł mogę go "doładować" gigabajtami z głównego numeru, z sejfu.
Kolejna kwestia to opcja Tu i tam w roamingu. Czy 10 GB dla tego numeru mogę wykupić?
Bo rozumiem, że w tej sytuacji nie mam opcji GB w roamingu w UE.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy plan za 15 zł mogę doładować z sejfu głównego numeru i czy działa pakiet roamingowy
Gigabajty możesz przekazać dla dowolnego numeru w Flex.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@opolsky78 z numeru głównego możesz przekazywać tyko GB z planu. Żadne GB promocyjne, otrzymane, czy z sejfu nie mogą być przekazane nawet dla numeru dodatkowego.
Dla numeru dodatkowego jak jest opcja w aplikacji możesz wykupić dodatkowe GB w kraju jak i w UE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@opolsky78napisał(-a)
To ja w sumie zadam dodatkowe pytanie. Czy mając ten numer z dodatkowej karty SIM za 15 zł mogę go "doładować" gigabajtami z głównego numeru, z sejfu.
Regulamin nie zezwala.
@opolsky78napisał(-a)Kolejna kwestia to opcja Tu i tam w roamingu. Czy 10 GB dla tego numeru mogę wykupić?
Tak jest dostepny, ale do aplikacji należy zalogować się za pomocą numeru telefonu (nie mailem) z hasłem SMS.
@opolsky78napisał(-a)Bo rozumiem, że w tej sytuacji nie mam opcji GB w roamingu w UE.
Niestety nie, tylko dodatkowo płatne.