Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy plan za 15 zł mogę doładować z sejfu głównego numeru i czy działa pakiet roamingowy

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 21
  • 0

Czy plan za 15 zł mogę doładować z sejfu głównego numeru i czy działa pakiet roamingowy

To ja w sumie zadam dodatkowe pytanie. Czy mając ten numer z dodatkowej karty SIM za 15 zł mogę go "doładować" gigabajtami z głównego numeru, z sejfu.

Kolejna kwestia to opcja Tu i tam w roamingu. Czy 10 GB dla tego numeru mogę wykupić?

Bo rozumiem, że w tej sytuacji nie mam opcji GB w roamingu w UE.

3 ODPOW. 3

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 1279
  • 5199
  • 26

Gigabajty możesz przekazać dla dowolnego numeru w Flex. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20435
  • 59021
  • 800

@opolsky78 z numeru głównego możesz przekazywać tyko GB z planu. Żadne GB promocyjne, otrzymane, czy z sejfu nie mogą być przekazane nawet dla numeru dodatkowego.

Dla numeru dodatkowego jak jest opcja w aplikacji możesz wykupić dodatkowe GB w kraju jak i w UE.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3381
  • 8233
  • 153

@opolsky78napisał(-a)

To ja w sumie zadam dodatkowe pytanie. Czy mając ten numer z dodatkowej karty SIM za 15 zł mogę go "doładować" gigabajtami z głównego numeru, z sejfu.

Regulamin nie zezwala.

@opolsky78napisał(-a)

Kolejna kwestia to opcja Tu i tam w roamingu. Czy 10 GB dla tego numeru mogę wykupić?

Tak jest dostepny, ale do aplikacji należy zalogować się za pomocą numeru telefonu (nie mailem) z hasłem SMS.

flex ro.jfif

@opolsky78napisał(-a)

Bo rozumiem, że w tej sytuacji nie mam opcji GB w roamingu w UE.

Niestety nie, tylko dodatkowo płatne.