- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnia odpowiedz eksperta w temacie jest z kwietnia 2020 - https://nasz.orange.pl/t5/AMA-Orange-Flex-2/FLEX-cesja/m-p/200926
Czy po roku wiadomo cos wiecej ?
Dzieki.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hej hej! jestem 😉
Jeśli chodzi o cesje - temat wstrzymany. Jak pisaliśmy kiedyś, zależy nam na bezpiecznym digitalowym procesie.
Jak wiecie mamy współprace z Onfido, jeśli chodzi o potwierdzanie tożsamości: zdjecie ID + selfie
Chcielibyśmy ten proces wykorzystać, ale myślimy też o MojeID.
To co nas blokuje, to niewiedza w zakresie zmian prawa telekomunikacyjnego, a właściwie ich wejścia w życie - data wciąż się przesuwa.
A są tam nowe wytyczne co do weryfikacji on-line -> być może będziemy musieli zrobić rozwój o weryfikację video. MojeID powinno też być akceptowalne - ale szukamy rozwiązania, które również pozwoli nam na aktywacje Flexa przez obcokrajowców.
Nie chcemy zaczynać prac i wdrażać na razie Cesji, bo może się okazać, że rozwiązanie potem będzie w całości do przebudowania.
PS. ciężko nam być tu z Wami na bieżąco - może zrobimy sobię jakąś nową AMĘ flexową?
Co myślicie - może jakieś głosowanie w tej sprawie da się zrobić na forum ? @Aśka_M
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co dalej z cesja w Orange Flex
@presses na forum jak o na stronie FLEX-a nie pojawiły się żadne informacje o cesji. Cisza i dalsze oczekiwanie.
Można spróbować wywołać @Maciej_FLEX, czy coś nam napisze w tej sprawie na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewno nigdy nie zrobią cesji online, podobnie jak migracji z flex do orange. Obecnie najtańsza cesja we flex to przejście do play na karte i powrót do flex. Zajmie to od 4 do 6 dni ale jest jeszcze darmowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś mi się wydaję, że może być podobnie jak z cesja w Orange Love. Temat wałkowany o dawna, pomysł już długo wisi ale rezultatów brak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex już niestety nikogo w Orange nie interesuje także na zmiany nie ma co liczyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To chyba nie pomoze - z tego co sprawdzilem to @Maciej_FLEX nie logowal sie do systemu od:
ostatnia aktywność: 22-09-2021 12:34
Znasz moze jakas inna osobe z flexa ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@presses są inne, ale Maciej najczęściej pojawiał się na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pressesnapisał(-a)To chyba nie pomoze - z tego co sprawdzilem to @Maciej_FLEX nie logowal sie do systemu od:
ostatnia aktywność: 22-09-2021 12:34
Znasz moze jakas inna osobe z flexa ?
Może pora podpytać Mariyę,Remigiusza albo Patrycję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
hej hej! jestem 😉
Jeśli chodzi o cesje - temat wstrzymany. Jak pisaliśmy kiedyś, zależy nam na bezpiecznym digitalowym procesie.
Jak wiecie mamy współprace z Onfido, jeśli chodzi o potwierdzanie tożsamości: zdjecie ID + selfie
Chcielibyśmy ten proces wykorzystać, ale myślimy też o MojeID.
To co nas blokuje, to niewiedza w zakresie zmian prawa telekomunikacyjnego, a właściwie ich wejścia w życie - data wciąż się przesuwa.
A są tam nowe wytyczne co do weryfikacji on-line -> być może będziemy musieli zrobić rozwój o weryfikację video. MojeID powinno też być akceptowalne - ale szukamy rozwiązania, które również pozwoli nam na aktywacje Flexa przez obcokrajowców.
Nie chcemy zaczynać prac i wdrażać na razie Cesji, bo może się okazać, że rozwiązanie potem będzie w całości do przebudowania.
PS. ciężko nam być tu z Wami na bieżąco - może zrobimy sobię jakąś nową AMĘ flexową?
Co myślicie - może jakieś głosowanie w tej sprawie da się zrobić na forum ? @Aśka_M
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Maciej_FLEX da się 🙂 Myślę, że najlepsza będzie szybka ankieta przypięta na stronie głównej. W takiej formie będą mogli "zagłosować" również użytkownicy niezalogowani na forum (tacy, którzy tylko czytają).
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »