- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak ikony volte i wifi calling na ekranie telefonu
@JanuszbbaCzy ja dobrze rozumiem? Zależy Ci na VoLTE bo zasięg Orange jest słaby, ale zasięg LTE / 5G jest bardzo dobry??? Kurcze, napiszę to tak: jestem pod wrażeniem.... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow A co w tym dziwnego? od tego jest volte żeby poprawić jakość rozmów a skoro mam 1 kręskę tylko zasięgu to mam powód żeby chcieć z tego skorzystać bez tego przerywa mi połączenie jak z kimś rozmawiam pozostawie to co napisałeś bez komentarza...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Naprawdę mam dla Ciebie duży szacunek, w związku z tym... nie skomentuje Twojego toku myślenia. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow Pisz sobie co chcesz... nie rusza mnie to... dobrze się Tobie pisze pewnie masz pełny zasięg w orange w telefonie i masz wszystko w nosie i wyśmiewasz innych bo mają problemy z zasięgiem... fajna postawa gratuluje... gdybym miał pełny zasięg w orange to miałbym gdzieś to całe głupie volte.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Naprawdę nie bierz tego personalnie. Nie czuję się na siłach, aby wyjaśnić Ci, że twój tok myślenia nie do końca jest poprawny. Może ktoś inny zdecyduje się napisać, dlaczego tak jest? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)@JanuszbbaCzy ja dobrze rozumiem? Zależy Ci na VoLTE bo zasięg Orange jest słaby, ale zasięg LTE / 5G jest bardzo dobry??? Kurcze, napiszę to tak: jestem pod wrażeniem.... 😄
Pisz pan, pisz, może w końcu się dowiem jak te volte działa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Może pomożesz koledze z tego wątku https://nasz.orange.pl/t5/Telefony-i-tablety/Brak-zasięgu-będąc-w-samochodzie-w-Koszalinie-na-telefo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick Czytałem to już no ale kolega ten problem już rozwiązał chyba a pozatym ja i tak bym nie wiedział jak ten problem rozwiązać a przecież kolega może liczyć na herosów tutaj i oni dobrze znają się na orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Bynajmniej, a obaj macie ten sam model i słaby zasięg w Orange. Może to cecha tego modelu?