🏆📜 Wątek miesiąca – wrzesień 2025

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

W tym miesiącu głosowanie na Wątek miesiąca września 2025 przebiegło szybko i sprawnie 🙂 tak więc poniżej prezentujemy wyniki.

undraw_hello_ccwj.png

I tak o to w cuglach 🏇 zwyciężył barwny opis - wpierw rozterek przy wyborze oferty, następnie zamawiania usługi i jej instalacji, a kończąc na testach finalnego efektu. 

Wątkiem miesiąca września zostaje 👇

📜 Autorem tematu jest @bronzub . Gratulujemy Ci świetnego wątku 👏 W nagrodę otrzymujesz od nas 2500 Punktów Orange oraz specjalną odznakę do swojego profilu 😀

👍 Najbardziej polubiony wpis jak również ✔️ Oznaczone rozwiązanie należą do @agat13. Gorące gratulacje 👏 a jako nagrodę otrzymujesz 2000 bonusowych Punktów Orange oraz specjalną odznakę do swojego profilu 😊 

5 ODPOW. 5

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2197
  • 21

Temat na wiele stron i wielowątkowy oraz pokazujący, że rzeczywiście jest jakieś światełko w tunelu dla wyczekujących na możliwość zainstalowania światłowodu 👍 Gratulacje dla nagrodzonych @agat13 oraz oczywiście dla autora tematu @bronzub w szczególności za cierpliwość oraz determinację w walce o światłowód i jeszcze raz wyrażam uznanie za wynegocjowanie dobrej ceny 👍

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3025
  • 15985
  • 80

Gratulacje dla zwycięzców 😃

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@bronzub gratuluję tematu miesiąca, @agat13 gratuluję wyróżnionego rozwiązania i poślubionego wpisu 👏🤗👍

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5926
  • 57

Temat był ciekawy, gratuluję 👏.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Jestem niezmiernie wzruszony, tym bardziej, że to dzięki Wam i Waszej pomocy, moja chęć posiadania światłowodu rozjaśniła także mój umysł 😊 Oświecony, a zarazem oślepiony wyrazami wsparcia, nabrałem wiary, że nie jest ze mną jeszcze tak źle, skoro potrafiłem dotrzeć do świadomości wielu. Pewnie też to zasługa mojej kawalerskiej i ułańskiej młodości. Najpierw mój anons pojawił się w czasopiśmie harcerskim "Na Przełaj", potem w tygodniku "Młody Rolnik". Wspólnie z kolegą i nożyczkami czekaliśmy każdego roboczego dnia na przyjazd listonosza. Ubaw był, ale happy end był na ślubnym kobiercu😀 Tak, jak w reality show "Rolnik szuka żony". Nadmienię, że "Młody Rolnik" oraz "Rolnik szuka żony", to są zbieżne tematy i kontynuacja zainteresowania życiem społeczności wiejskiej w polskiej kulturze medialnej, którą reprezentują zarówno dawny tygodnik "Młody Rolnik", jak i współczesny program "Rolnik szuka żony". Oba media, choć w zupełnie różnych formach i epokach, pokazują, że kwestie takie jak życie na wsi, trudności z samotnością czy poszukiwanie partnera na terenach wiejskich, są wciąż żywe i interesujące dla odbiorców. Stąd wyrobiłem w sobie "kunszt pisarski".

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wyróżnienie i wszechstronne techniczne wsparcie. Nie na darmo obok mnie na podium, ręka w rękę stanął @agat13 . Dziękuję i gratuluję również 😀