- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrudnienia w korzystaniu z forum
Ciągniemy z @Citi2017 1 k , a To @wscieklaewka miałaś zajęcie cały sobotni poranek . Tak, produkujemy się na max-a. Jest przecież sporo spraw do wyjaśnienia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , ja też już przy Waszym dążeniu do tysiąca nie wyrabiam Czytam pogaduchy od najnowszego i cofam się niczym rak...taki jestem "skołowany" Liczniki przy Was też wariują ...to normalny objaw "przegrzania", jak wspomina @wscieklaewka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy zauważyliście strasznie duże spowolnienie działania NO i częste błędy? Trudno jest dać komuś lajka, dodanie postu trwa długo i często kończy się błędem lub brakiem strony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur u mnie też strasznie wolno forum chodzi (sprawdzałem na innych stronach) i też ten komunikat mi się conajmniej raz wyświetlił, strasznie powoli wczytuje, ale nie zawsze, najwięcej "muli" przy powrocie do poprzedniej strony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja z PC na fona przeszedłem i jest lepiej, mniej przymila 🤓
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj nie zauważyłem kłopotów wolnym działaniem NO. Na chwilę obecna działa w porządku, ale jak się pojawią problemy, to poinformuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasami zdarza się, że ja chce wyszukać informacji an stronie głównej, to wyskakuje błąd:
Jeżeli ponownie wpiszę wyszukiwanie po naci śnięciu lupy na podstronie lub nawet ze strony z komunikatem błędu, to wyszukuje bez zastrzeżeń.
Ciasteczka czyściłem wczoraj około 20-tej, dzisiaj, tj 30 stycznia około 5.50 wyskoczył ten błąd i tylko wyskakuje jak wyszukuję ze strony głównej i to też nie zawsze.
edit:
kilka minut po napisaniu tego postu sprawdziłem jeszcze raz. Teraz wyszukało bez żadnych kłopotów to co chciałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur błąd oznacza time out wykonania żądania, problem jest zgłoszony dostawcy i zgodnie z zapewnieniami wraz z podniesieniem wersji forum zostanie on zażegnany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś rano sprawdziłem swoja skrzynkę wiadomości prywatnych i zauważyłem że przy tematach zniknęły osoby od których przyszła wiadomość.
Czy jest możliwość przywrócenia poprzedniej wersji? Bez wejścia do wiadomości nie wiadomo od kogo przyszła, a wcześniej była lista od kogo, temat wiadomości i kiedy otrzymana.