- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tabela Rankingowa 📋 | 🌷🌿🐝 Rɘ: Zielony Pomarańczowy
Gdyby komuś nie chciało się szukać w regulaminie co trzeba wysłać:
Zwycięzca zobowiązany jest przesłać Organizatorowi za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: NaszOrange@orange.com z dopiskiem w tytule e-maila Konkurs „Rɘ: Zielony Pomarańczowy” w ciągu 48 godzin od otrzymania wiadomości o wygranej, informacje dotyczące Zwycięzcy – w szczególności: imię i nazwisko, nazwę użytkownika na Forum, adres zamieszkania oraz numer telefonu kontaktowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)Gdyby komuś nie chciało się szukać w regulaminie co trzeba wysłać:
Zwycięzca zobowiązany jest przesłać Organizatorowi za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: NaszOrange@orange.com z dopiskiem w tytule e-maila Konkurs „Rɘ: Zielony Pomarańczowy” w ciągu 48 godzin od otrzymania wiadomości o wygranej, informacje dotyczące Zwycięzcy – w szczególności: imię i nazwisko, nazwę użytkownika na Forum, adres zamieszkania oraz numer telefonu kontaktowego.
Mam takie pytanie, bo jeżeli były już wysyłane nagrody/gadżety na mój adres to czy muszę znów podawać, czy jest w bazie danych Zespołu NO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 lepiej wysłać, aby dane były aktualne, nawet jeśli już kiedyś były wysłane. Zresztą trzeba zrobić zgodnie z regulaminem konkursu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak @slav72 prośba o podesłanie zgodnie z zasadami konkursu 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał , przed chwilką wysłałem. Mam nadzieję, że dotrze i tym razem😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie, że dotarło, powiem więcej: większość już przesłała @ 😊💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Rafał 😊 Pozdrawiam całą ekipę NO😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafał mam rozumieć że i moje dane zostały odczytane 😉
czekam z niecierpliwością, jestem bardzo ciekaw szaty graficznej torby i słoika z miodem ... czy ma jakąś unikalną etykietę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 , dla Ciebie ani żadna etykieta, pasieki czy dziuple, nie stanowią problemu. Znasz je doskonale na pamięć, bo demolki misia w pogoni za miodkiem, to jego specjalność. Nie spodziewaj się więc extra miodu 😂 No, chyba że oprócz zebranego przez pszczoły pyłku kwiatowego, będzie także z domieszką pyłu z warszawskich ulic😂 Pszczoły nie posiadają obuwia 😁 Dodatkowo są "dymione" spalinami z pojazdów mechanicznych 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oj tam @bronzub , co do miodu, mam dostęp do produkowanego przez pszczoły z moich okolic. Ten z konkursu ma jednak wyjątkową właściwość, że jest z pasieki (jeśli się nie mylę) prowadzonej w Miasteczku Orange. Fakt, że nie pamiętam czy ją widziałem, gdy odwiedzałem miasteczko i podejmował mnie tam @Artur, więc dokładniej lokalizacji uli i miejsc skąd pszczoły zbierają pożytek nie znam. Liczę jednak na to iż etykieta na słoiczku będzie również wyjątkową.