- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈 Quiz z nagrodami 🎁 z okazji 9 urodzin Nasz Orange 🎇
@ketrasaArturMoże dla Ciebie! To będzie walka na śmierć i życie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdecydowanie to nie będzie walka o śmierć i życie. Ma być to zabawa i kto wygra ten wygra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uśpienie czujności przeciwników to też dobra taktyka. Ale nie z nami takie numery ;D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow nie wiem, jak czasowo wyjdzie. Obecnie przebudowa dwóch zakładów produkcyjnych i w domu tez sporo do zrobienia. Więc wypełnienie dnia obowiązkami do granic możliwości 🤔 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie nie będę znał odpowiedzi na pytania albo ze względu na wakacje po prostu nie będzie mnie na forum 😄 ale kliknąłem lubię to bo polubiłem tę koncepcje 😄
Niezmienne wyrazy szacunku dla całego zespołu nasz orange za prowadzenie tak zaawansowanych statystyk w tego typu konkursach 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czasu na odpowiedź będzie dużo. Będzie po prostu ciekawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC napisał(-a)
Czyli:
1) codziennie w godzinach 8-12 trzeba co minutę odświeżać stronę,
2) jak się pojawi pytanie, szybko dodać odpowiedź o losowej treści, np. ".", potem poczekać na kolejne odpowiedzi, większość pewnie będzie poprawna, więc wtedy należy edytować pierwotną treść wpisu z "." na prawidłową
3) trzeba spamować forum, już 💯+1 wpisów dziennie daje więcej punktów, niż prawidłowa odpowiedź
Hejka @ŁysaKaszankaINC, zakładamy uczciwe podejście do rzeczy 🙂
Ale jak coś... To możemy sprawdzić, jaka została udzielona pierwotna odpowiedź, jeszcze przed edycją. 😉
Z liczbą wpisów... To brakuje 1 rzędu wielkości. 😋
Ważna w tym konkursie będzie poprawność odpowiedzi, a tylko w pewnym stopniu szybkość jej udzielenia.
I oczywiście wszystko musi się odbyć zgodnie z Zasadami Nasz Orange. ☝️😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wojownikarcaz napisał(-a)
@Wiktor wymieniłeś fantastyczne nagrody do zgarnięcia, spróbuje 1 sierpnia wziąść udział w konkursie.
@wojownikarcaz, pamiętaj że 1 sierpnia rusza konkurs - wtedy zadamy pierwsze pytanie. Kolejne będą zadawane codziennie do 9 sierpnia. Oczywiście, można jakieś dni pominąć, ale wtedy zostaną utracone szanse na dodatkowe punkty. 🤑
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ech, ja też będę w rozjazdach, więc z trafianiem na pytania mogę mieć kłopoty. Ale zgodnie z moją wieloletnią postawą na Forum, "zgłaszam się".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może się czepiam, ale jak zacząłem czytać regulamin, to mi jakoś dziwnie wygląda § 4 punkt 6. Chodzi o zdanie:
"Za udzielenie niepoprawnej odpowiedzi uczestnik nie otrzyma punktów za dany dzień" - zakładam, że dotyczy nie uzyskania punków za udzielenie niepoprawnej odpowiedzi na pytanie z danego dnia.
Punkty za posty będą nadal naliczane nawet, jak odpowiedź na pytanie jest niepoprawna.