Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15672
  • 64570
  • 827

Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

@atlas_cudow 🤣

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3023
  • 13039
  • 76

Myślę, że społeczność NO cechuje się tak wysokim poziomem intelektualnym, że potrafi budować wartościowy dialog z pominięciem poglądów politycznych 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 507
  • 6367
  • 34

Ekhm Ekhm, proponuję jednak zejść z ulicy wiejskiej na jakiś inny temat 😄

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 480
  • 1807
  • 4

A jaki proponujesz? Ja proponuję abyśmy porozmawiali o nowych nadajnikach 5G z C-Band

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 3023
  • 13039
  • 76

Kilka ich ostanio Orange włączyło, ale jeszcze mapka zasięgu 5G w opcji do 1Gb nie została zaktualizowana.

• 480
  • 1807
  • 4

Widzałem, że magentowi też nadajniki dodali

• 2205
  • 16767
  • 3

@Michałnapisał(-a)

Ekhm Ekhm, proponuję jednak zejść z ulicy wiejskiej na jakiś inny temat 😄

@Michał , temat lepienia bałwana jest na topie NO, więc dlaczego mielibyśmy rezygnować z "plotkowania" o idiotach i bałwanach? Ja, w jednym i drugim uosabiam ten wizerunek i z racji samokrytycyzmu, nie czuję się urażony😂 Takiego dużego bałwana, jak ja, ulepiłem dla wnuczki ileś lat temu na swoim podwórku😀

Dwa bałwanyDwa bałwany

Zespół Nasz Orange
  • 507
  • 6367
  • 34

No piękny i pokaźnych rozmiarów bałwan. @Mikołaj będzie miał się na czym wzorować 🙂 

• 2205
  • 16767
  • 3

@Michał , jak spoglądam na lepionego przez @Mikołaj a, to chyba AI mu pomaga😀 Śnieg ma być biały i niepodeptany😀