- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
Myślę, że społeczność NO cechuje się tak wysokim poziomem intelektualnym, że potrafi budować wartościowy dialog z pominięciem poglądów politycznych 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekhm Ekhm, proponuję jednak zejść z ulicy wiejskiej na jakiś inny temat 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jaki proponujesz? Ja proponuję abyśmy porozmawiali o nowych nadajnikach 5G z C-Band
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kilka ich ostanio Orange włączyło, ale jeszcze mapka zasięgu 5G w opcji do 1Gb nie została zaktualizowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzałem, że magentowi też nadajniki dodali
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michałnapisał(-a)Ekhm Ekhm, proponuję jednak zejść z ulicy wiejskiej na jakiś inny temat 😄
@Michał , temat lepienia bałwana jest na topie NO, więc dlaczego mielibyśmy rezygnować z "plotkowania" o idiotach i bałwanach? Ja, w jednym i drugim uosabiam ten wizerunek i z racji samokrytycyzmu, nie czuję się urażony😂 Takiego dużego bałwana, jak ja, ulepiłem dla wnuczki ileś lat temu na swoim podwórku😀
Dwa bałwany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No piękny i pokaźnych rozmiarów bałwan. @Mikołaj będzie miał się na czym wzorować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »